AirConnect va opera la vară câte două zboruri pe săptămână pe ruta Cluj – Constanța

336

În sezonul estival 2023, compania aeriană AirConnect va opera zboruri interne de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu pe rutele Constanța – Suceava, Constanța – Timișoara, Constanța – Cluj și Constanța – Oradea.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, câte două pe săptămână pe ruta Cluj – Constanța și retur.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, air-connect.com, la prețuri începând de la 76,78 € pentru un zbor Cluj-Napoca – Constanța și de la 63,46 € pentru retur.

Exemplu rezultat căutare preț zbor Cluj-Constanța și retur pe air-connect.com: 76,78 € pentru un zbor Cluj-Napoca – Constanța pe 29 iunie și 63,46 € pentru retur pe 6 iulie.

„Viziunea companiei aeriene AirConnect este de a deservi piața regională conectând aeroporturile mai puțin frecventate cu hub-urile importante, contribuind la dezvoltarea semnificativă a regiunilor. În acest context, introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc.”, a declarat Tudor Constantinescu, director general AirConnect, la lansarea rutelor de zbor estivale.

AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către 7 investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă. Compania a început operarea în august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentDupă o pauză de 25 de ani, județul Cluj găzduiește o etapă națională de schi sub 12 ani
Articolul următorCluj-Napoca a câștigat o finanțare UE pentru a testa soluții de reducere a amprentei de carbon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.