Amprenta companiei Wolfpack Digital din Cluj-Napoca în inițiative de impact

176

În decursul anului 2023, Wolfpack Digital și echipa sa au fost în plină acțiune, dedicându-se cu pasiune inițiativelor și cauzelor al căror scop este și de a aduce o schimbare pozitivă în lume.

La baza tuturor acestor inițiative stau valorile fundamentale ale companiei și comunitatea.

Comunitățile creează un mediu perfect pentru companii de a se implica, iar Wolfpack Digital este o forță activă în sprijinirea comunităților locale încă din 2015 și crede în puterea cu adevărat schimbătoare pe care acestea o aduc cu ele.

Contribuție la inițiativa “Din Suflet pentru Apuseni”

Printre primele evenimente organizate sub această cupolă a fost o licitație internă organizată de angajații companiei. Ei au scos la vânzare diverse obiecte din colecția personală, de la tablouri, fotografii, și decorațiuni, până la dulciuri de casă.

În urma licitației, echipa Wolfpack Digital a strâns o sumă considerabilă de bani, pe care mai apoi, aceștia au donat-o către Din Suflet pentru Apuseni

Din Suflet pentru Apuseni este o inițiativă care a luat naștere în 2013, cu scopul de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși din regiunea Apuseni. 

O parte din colegi au ajutat la pregătirea pachetelor de donații și de îngrijire, și împreună au pornit la pas prin Apuseni, unde au răspândit speranță și au reușit să aducă zâmbete pe chipurile persoanelor vârstnice, și nu numai.

În sprijinul animalelor fără stăpân

Succesul primei licitații a motivat echipa Wolfpack Digital să organizeze încă un eveniment asemănător, dar de data aceasta, inspirat de vestita Piață OSER, piață care are loc în fiecare zi de sâmbătă, în Cluj-Napoca.

Angajații au adus din nou o varietate de obiecte personale, piese vestimentare, jocuri, etc., pe care le-au expus si le-au vândut conform înțelegerii. 

Colegii din compania clujeană au decis ca suma de bani strânsă în urma evenimentului să meargă înspre două cauze: Green Cats și Arca lui Noe, ambele organizații având scopul de a ajuta animăluțele aflate în centrele lor de îngrijire. 

Wolfpack Digital și-a îndreptat apoi atenția către inițiative cu impact asupra mediului înconjurător. 

Acțiune de plantare de puieți

Într-o lume schimbătoare, este important să ne luăm timp să reflectăm asupra impactului pe care acțiunile zilnice le au asupra viitorului. Fiecare decizie luată astăzi are impact asupra zilei de mâine, iar asta se poate observa cel mai tare în relația cu mediul înconjurător. 

Lupul reprezintă totemul companiei, iar natura – cea de-a doua casă. Angajații din companie și-au luat angajamentul și datoria de a proteja planeta și responsabilitatea de a participa în acțiuni care conservă și stabilizează natura.

Un mod de a contribui la un viitor durabil este prin plantarea de arbori. Așadar, o parte din echipa Wolfpack Digital s-a angajat într-o acțiune de plantare de puieți, organizată de Beard Brothers.

Activități de ecologizare

Printre ultimele inițiative în care colegii s-au implicat a fost o activitate de ecologizare a pădurii Făget, organizată de Asociația Montană Carpați, cu ocazia Zilei Naționale de Curățenie, organizată în fiecare an de asociația Let’s Do It Romania!, în ziua de 16 septembrie. 

Carmen, Oana, Beatrice și Ramona, din echipa Wolfpack Digital, împreună cu ceilalți voluntari care s-au alăturat acțiunii, au reușit să strângă peste 50 de saci cu deșeuri lăsate în urmă în pădurea Făget din Cluj-Napoca. 

În paralel, o parte dintre colegii echipei plecați într-o drumeție prin munții Apuseni, au decis să participe și ei la activitatea de ecologizare, luând cu ei saci menajeri pentru a colecta deșeurile pe care le-au întâlnit în drum. 

“Vom continua în fiecare an să ne implicăm în activități menite să aducă o schimbare bună în lume, precum sunt și produsele digitale pe care le dezvoltăm. Ne bucurăm să vedem atât de multe inițiative organizate în Cluj-Napoca în care ne putem implica și suntem recunoscători să ne aflăm într-un mediu în care multe companii și angajați, țin cont și aleg să se implice în inițiative de acest gen.”, ne spun cei de la Wolfpack Digital. 

Wolfpack Digital este o companie din Cluj-Napoca înființată în 2015 de către Georgina Lupu-Florian, care dezvoltă aplicații web și mobile. Misiunea lor este de a aduce performanță și frumusețe în lume prin tehnologie, iar în decursul anilor, firma cu peste 80 de angajați a livrat cu succes peste 100 de proiecte către partenerii lor. Wolfpack Digital are un nume inspirat de fondatoarea companiei, Gina, iar cultura organizațională se conturează în jurul atributelor unei haite de lupi: agilă, performantă, unită, și dedicată.

Dacă îți dorești să intri în contact cu cei de la Wolfpack Digital, îi găsești pe social media (Facebook, Instagram, LinkedIn), le poți lăsa un mail la adresa marketing@wolfpack-digital.com, sau îi poți contacta la numărul de telefon +40724042222. 

Referințe

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCinema ARTA împlinește 110 ani și sărbătorește cu o proiecție specială, distinsă cu 8 premii Oscar
Articolul următorEdiția 2024 a Electric Castle va avea loc în perioada 17-21 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.