Apel de idei și propuneri de proiecte pentru ediția 2023 a Zilelor Clujului

185
Zilele Clujului 2022, Strada Potaissa.

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an al Zilelor Clujului. Termen limită transmitere propuneri: 14 aprilie 2023. Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 18-21 mai.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de 4 zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.

Referințe

zilele-clujului

Festivalul de suflet al clujenilor a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și reunește întreaga comunitate. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUSAMV Cluj lansează un program de licență pentru studiul comportamentului animalelor
Articolul următorFestival dedicat cinematografiei italiene, între 21- 26 martie, la Cinema Arta și Cinema Victoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.