ArtDesign Days, festivalul destinat designerilor, arhitecților de interior si furnizorilor de top

52

În perioada 18-20 noiembrie 2022, la Grand Hotel Italia în Cluj-Napoca, a avut loc prima ediție ArtDesign Days, festivalul destinat designerilor, arhitectilor de interior si furnizorilor de top din România.

Târgul a început pe 19 noiembrie cu o conferință de presă și apoi a fost deschis publicului larg. Fie că îți dorești să schimbi felul în care arată casa sau biroul tău sau vrei pur și simplu să întâlnești designeri de top din România ai ajuns la locul potrivit. Cele mai produse și inovații tehnice și estetice te așteaptă la ArtDesign Days. Site-ul oficial poate fi consultat aici.

„Mi-am dorit sa creez o experiență premium pentru furnizori de top dar si sa dam ocazia tuturor celor interesați sa își deschidă orizonturile in ceea ce privesc decorațiunile interioare, design și diferite tehnici de a ne înfrumuseța casa sau locul de munca. Îmi doresc ca oricine ne vizitează sa își facă un board de idei pe care ulterior sa îl pună in practica exact cu expozanții noștri. Va așteptăm cu drag la ArtDesignDays!”, spune designer de interior Ionela Hederfai/ Heder Art Concept, organizator ArtDesign Days.

Prin acest unic festival din Cluj, unde avem ca invitati  parteneri designeri, arhitecti de interior si furnizorilor de top din România,  BeneluxDecor SRL are onoare de a prezenta o noua gama de vopseluri si materiale de finisaje in aproape toate sectoarele.

Competitivitate, viteză și flexibilitate. Avem peste 20.000 de metri pătrați dedicați formulării, fabricării și ambalării vopselelor pe bază de apă și solvenți. Ceea ce ne plasează printre cei mai importanți producători la nivel național.

INFINITY COLORS este angajamentul nostru față de optimizare, inovare și tehnologie în procesele de producție. Un sistem industrial unic de nuanțare care vizează reducerea timpilor de service (24-48 de ore) și îmbunătățirea satisfacției clienților. Nu doar că rămânem atenți la ultimele tendințe ale pieței, le si îmbunătățim . Din acest motiv, TK ROM poate  oferi  prin noua rețea  de distribuție  BENELUXDECOR : scule, accesorii, utilaje specializate, parchet laminat, vinil, iarba artificiala, covoare. Vă așteptăm la târg pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune achiziții pentru dumneavoastră și cei dragi!”, spune Coricica Florin, BENELUXDECOR

Organizator: Heder Art Concept.

Partener principal al evenimentului: BeneluxDecor.

Parteneri: Nelo New Interiors, Artiginia Studio, Delta Studio, Brands Furniture, Dacca, Ideolis, Alsena, Atria, Header Art Concept, HedArtZone, Datiro Home.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentKIBO’s African Flavors @ Zazen
Articolul următorCampanie de crowdfunding: “Mănânc, gătesc și susțin ce e local”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.