ARTForm la H33, două zile de festival de artă realizată de tineri: artă urbană, pictură, fotografie, spectacole, concerte și workshop-uri

0
96
ARTForm va avea loc în cadrul spațiului H33 de pe strada Horea nr. 33

ARTForm este un festival de artă creată de tineri, unde publicul larg este invitat să interacționeze cu tot ceea ce înseamnă mediul artistic al noilor generații, de la teatru, dans și muzică la sneaker art sau streetwear. Festivalul are loc în perioada 27-28 aprilie, în spațiul H33 de pe strada Horea nr. 33.

“Tinerii au tot felul de idei care nu se încadrează într-o anumită categorie, de exemplu dacă vorbim de sneaker art sau streetwear. Vrem să facem un festival în care oamenii să vină cât mai mulți, să vadă ce chestii tari putem să facem. Vom avea și spectacole de teatru și dans, un concert live, workshop-uri, printre altele un workshop de dans contemporan. Așteptăm oameni de toate vârstele.” spune Mircean Iulia, una dintre organizatoarele festivalului.

Festivalul cuprinde o zonă de artă urbană, o galerie de artă, o zonă de spectacole și de workshop-uri
Peste 90 de lucrări de artă realizata de tineri sub 25 de ani vor putea fi văzute în cadrul festivalului.

Peste 90 de lucrări de artă realizată de tineri sub 25 de ani vor putea fi văzute în cadrul festivalului. Lucrările vor putea fi votate de către public, urmând ca cele mai apreciate să fi expuse în cadrul unei expoziții temporare la Muzeul de Artă din Cluj.

Intrarea în cadrul festivalului se va face pe baza unei brățări, sub forma unei donații de 5 lei/zi, banii strânși urmând să meargă spre campania de achiziționarea unei ambulanțe pentru SMURD, a celor de la BeardBrothers.

Articolul precedentComunitatea FreshBlood din Cluj vrea să faciliteze inovarea în sănătate, cu ajutorul tehnologiei
Articolul următorInspirație pentru Primăria Cluj: zeci de mii de constănțeni implicați în deciziile orașului, prin simple chestionare online