Băile Sărate Ocna Mureș la 3 luni de la deschidere: peste 100.000 de turiști și încasări peste așteptări

186

Complexului Balnear Băile Sărate Ocna Mureș a împlinit trei luni de la deschidere. Peste 100.000 de turiști au trecut pragul complexului, proiectul generând încasări peste așteptări, de peste un milion de euro, informează Alba24.

Complexul Balnear de la Ocna Mureș, investiție în valoare de circa 7 milioane de euro, a fost finalizat în luna ianuarie 2023, iar deschiderea a avut loc în data de 13 mai 2023.

Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 mp și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara.

Cele două bazine mari, unul cu apă dulce, unul cu apă sărată au o temperatură a apei între 28 și 30 de grade. Bazinul cu apă dulce are o suprafață de 25 pe 25 de metri, iar cel cu apă sărată de 15 pe 25 de metri.

Complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș continuă tradiţia balneo-climaterică a orașului, tradiție începută în 1897 prin ridicarea primelor băi sărate de către baronul Solvay, deținătorul uzinei de produse sodice.

Referințe

baile-sarate-ocna-mures

Baza de tratament și agrement Băile Sărate din Ocna Mureș. vezi mai mult


Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentDevTalks România, conferința dedicată profesioniștilor IT, ajunge la Cluj în septembrie
Articolul următorNoaptea Muzeelor la Roșia Montană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.