BOOKR îl aduce pe Daniel Andor ca și consultant UX: „Vrem să revoluționăm modul în care clienții interacționează cu serviciile platformei”.

260
Daniel Andor se alătură BOOKR ca și consultant UX și board member

Începând din luna august anul acesta, Daniel Andor se alătură echipei BOOKR ca specialist UX și board member. Cu peste 10 ani de experiență în UX și Product Design, Daniel a lucrat cu o gamă largă de companii, de la startup-uri early stage până la corporații. În calitate de UX & Product Advisor, Daniel va colabora îndeaproape cu restul echipei BOOKR, ajutându-i să îmbunătățească produsul existent, să dezvolte noile inițiative BOOKR, să optimizeze procesele de dezvoltare a produsului și să susțină importanța validării timpurii și a feedback-ului clienților.

Daniel Andor ajută companiile tech să-și testeze și valideze ideile rapid, concentrându-se pe crearea de soluții software care să răspundă atât nevoilor business-ului, cât și ale utilizatorilor. Recent a colaborat cu mai multe incubatoare, unde a ajutat fondatorii de startup-uri să înțeleagă valoarea UX-ului în dezvoltarea produsului propriu, în mod special prin validarea timpurie a ideilor și comunicarea acestora cu publicul țintă.

Înființat în 2021 la Cluj-Napoca, BOOKR este primul serviciu de rezervare online care oferă un tur virtual 3D al locației. Aplicația oferă, de asemenea, un sistem de gestionare a relației cu clienții (CRM) și statistici de vânzări. BOOKR eficientizează vânzările prin VR, prin creșterea semnificativă a numărului de programări de servicii.

„Știm cu certitudine că oamenii ignoră designul care ignoră oamenii. O parte importantă a procesului de UX Design este cunoașterea publicului țintă: Care sunt obiectivele lor? Care sunt provocările lor? Ce îi motivează? Produsul trebuie gândit pentru aceste persoane.

Am început să lucrăm cu Daniel la sfârșitul lunii martie ca parte a programului Innovation Labs. De atunci, el ne-a ajutat constant să înțelegem călătoria utilizatorului și care sunt principalele motive pentru folosirea produsului nostru. Împreună cu Daniel, dorim să revoluționăm modul în care clienții interacționează cu serviciile pe care le oferă companiile de pe platforma noastră. Experiența sa va ajuta cu siguranță BOOKR să se dezvolte în noi domenii și cu noi funcționalități pe care utilizatorii și le doresc.”, spune Flavius ​​Fulea, cofondator și CEO BOOKR.

În interviul de mai jos, Daniel Andor a detaliat experiența sa de Product Designer, a vorbit despre UX și startup-uri și despre rolul său în BOOKR.

Daniel, te rog spune-ne un pic despre tine, despre ce faci?

Daniel Andor: Sunt fondatorul și Lead Product Designer la Durran, un studio de product design. Ajut startup-urile să-și valideze ideile în doar câteva zile, să rezolve provocări complexe de business și să creeze mai rapid produse digitale de succes, prin susținerea de workshop-uri de Design Sprint.

Una dintre convingerile mele este că startup-urile viitorului ar trebui să se concentreze asupra oamenilor și asupra realității în care trăiesc. De aceea, îmi place să lucrez la proiecte care aduc rezolvare problemelor reale, semnificative pentru clienții lor.

Pe lângă acestea, sunt implicat în diverse incubatoare locale pentru a ajuta fondatorii de startup-uri să înțeleagă valoarea UX-ului pentru produsele lor. De asemenea, m-am implicat și în creșterea și dezvoltarea comunității de design prin sesiuni de coaching pentru designerii juniori. Am contribuit la formarea unei comunități locale unde designerii pot învață și crește împreună.

Ai peste 10 ani de experiență în UX / Product Design. Poți te rog să-mi dai mai multe detalii?

Daniel Andor: Mi-am început cariera la o companie IT din Oradea, unde am avut șansa să lucrez cu niște oameni minunați care m-au ajutat să cresc ca Product Designer  – mulțumiri speciale: Vasilica Bob și Raul Popa.

Fiind parte din echipa de dezvoltare a unor produse precum Flipsnack sau Bannersnack (acum Creatopy), mi-a oferit o oportunitate excelentă de a observa întregul proces prin care produsele digitale sunt create – de la concepția ideii până la lansare. De asemenea, am avut șansa să interacționez cu toți stakeholderii și să învăț să privesc design-ul și dezvoltarea de produs atât din perspectiva obiectivelor de business cât și a dorințelor utilizatorilor.

Următoarea etapă din cariera mea a fost freelancing-ul. Am reușit să colaborez cu clienți din întreaga lume, de la startup-uri early stage până la corporații, din domenii precum tehnologie, medtech, publishing, edtech și altele.

În 2020, când a început pandemia Covid-19, mi-am luat ceva timp pentru a analiza și a regândi ce voiam să fac în continuare. Așa a prins viață Durran, din dorința de a lucra la proiecte care îmi plac cu adevărat, produse care au un impact benefic asupra vieții clienților lor, cum ar fi TypingDNA, Edus sau Medijobs. În acest context, am fost implicat și în unele incubatoare locale, făcând prezentări, sesiuni de Q&A și oferind feedback fondatorilor de startup-uri.

De ce este UX important pentru un startup precum BOOKR și pentru un startup în general?

Daniel Andor: Cred cu tărie că UX ar trebui să fie un aspect important pentru fiecare startup. Dacă dorești cu adevărat să rezolvi problemele clienților tăi, trebuie să știi cine sunt și să le înțelegeți contextul, nevoile și provocările. Doar dezvoltarea unui produs și așteptarea ca lucrurile să se întâmple nu este o strategie viabilă – și de cele mai multe ori, nu duce la îndeplinirea obiectivelor de business pe care fondatorii se așteaptă să le atingă.

În zilele noastre, există deja o mulțime de produse care fac lucruri similare – concurenții tăi – și dacă îți dorești să ai o șansă pe piață, trebuie să oferi cea mai bună experiență posibilă clienților tăi.

Evident, toată această investiție în UX se va reflecta și în valoarea afacerii tale.

Iterarea produsului, încorporarea feedback-ului clienților și validarea rapidă a noilor idei ar trebui să fie la baza fiecărui startup. Și la asta ajută UX-ul.

Dacă vorbim în special despre BOOKR, ei au deja această atitudine și deschidere față de clienții lor și de nevoile acestora; ei înțeleg valoarea pe care UX-ul o poate aduce produsului – și probabil este motivul firesc pentru care ne-am dorit să lucrăm împreună.

De ce te-ai alăturat BOOKR și care va fi rolul tău acolo?

Daniel Andor: Flavius ​​și cu mine ținem legătura de când ne-am întâlnit prima dată pe când făceau parte din Innovation Labs. Ceea ce m-a impresionat chiar de atunci a fost atitudinea și determinarea lui Flavius ​​de a îmbunătăți în mod constant BOOKR.

Faptul că deja adună feedback de la clienții lor și îl folosesc pentru a dezvolta noi inițiative pentru platforma lor a fost, de asemenea, un aspect crucial pentru mine.

Pe lângă toate acestea, știu că ei pregătesc actualizări interesante în viitorul apropiat, unde cred că pot veni cu un bun insight.

Rolul meu va fi mai mult de UX & Product Advisor. Voi colabora îndeaproape cu Flavius ​​și designerul BOOKR (Martin), ajutându-i să îmbunătățească platforma existentă, să dezvolte noile inițiative BOOKR, să îmbunătățească procesele de dezvoltare a produselor și să susțin importanța validării timpurii și a feedback-ului clienților. Ținând cont de toate aceste aspecte, cu accent pe definirea strategiei produsului, ne dorim să dezvoltăm soluțiile potrivite, care sunt utile și valoroase atât pentru clienți cât și pentru business.

Unde vezi că va evolua BOOKR în viitor?

Daniel Andor: Aș spune că BOOKR este într-o poziție bună pentru un produs care este pe piață de doar 6 luni, dar mă bucur să văd că Flavius și echipa sa vor să crească și să îmbunătățească produsul în continuare. Știu că pregătesc deja actualizări foarte interesante și au, de asemenea, planuri mari pentru viitorul BOOKR. Au un potențial ridicat care, împreună cu atitudinea proactivă și modul lor de a face lucrurile bine, le oferă o șansă reală de a construi un produs viabil.

Cunoscându-l pe Flavius ​​și echipa sa, sunt convins că vom auzi în continuare despre BOOKR, așa că vă invit să urmăriți evoluția lor. Sunt bucuros că pot contribui și eu la aceasta.

Referințe

logo-bookr
  • Cluj HUB, Cluj-Napoca

BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentEdiția 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 17-19 septembrie
Articolul următorSomeș Delivery activează râul în Florești în weekendul 4-5 septembrie 2021, prin amenajări temporare, activități pe apă și pe maluri, dezbateri și propuneri pentru autorități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.