BOOKR, startup-ul clujean de gestiune a rezervărilor, este evaluat la 1 milion de euro înaintea rundei pre-seed

560
Fondatorii BOOKR, de la stânga la dreapta: Andrei Covaciu – CTO, Flavius Fulea – CEO și Radu Vîtca – CPO

BOOKR, startup-ul clujean de gestiune a rezervărilor, își propune să atragă o finanțare pre-seed de 100.000 de euro în această toamnă, la o evaluare de un milion de euro. Runda de pre-seed va fi folosită în special pentru extinderea în sectorul medical. Pe termen lung, viziunea BOOKR este de a deveni un marketplace digital pentru servicii.

Prin această primă rundă de finanțare, BOOKR își dorește să atragă în proiect și noi oameni valoroși, cu experiență în angel investing, precum și oameni din industriile pe care le țintesc, care să aducă un plus de expertiză și networking în această etapă de dezvoltare

Înființat în 2021 la Cluj-Napoca, BOOKR este prima aplicație de rezervări online de servicii cu posibilitatea unui tur virtual 3D al locației. Aplicația oferă de asemenea un sistem de customer relationship management (CRM) și statistici legate de vânzări.

BOOKR înregistrează o creștere lunară de 20% a numărului de utilizatori și a programarilor livrate, programări care până în momentul de față se ridică la un total de 120.000 de euro în servicii. Având 350 utilizatori activi zilnic, BOOKR  se bucură de un grad de retenție de 100% în randul business-urilor partenere, livrând aproximativ 3.500 programări lunar. 

“Acesta rundă de pre-seed vine să susțină ceea ce mereu am afirmat, faptul că BOOKR este mai mult decât o aplicație de booking și cu siguranță mai mult decât o aplicație de beauty. Aplicația BOOKR ajută companiile în procesul de digitalizare, nu doar prin dezvoltarea unei prezențe online ci și prin facilitarea administrării afacerii la distanță, managementul programărilor și a relațiilor cu clienții (CRM) 100% digital, toate având rolul de a organiza și etapiza interacțiunile cu clienții. Păstrarea istoricului pe fiecare interacțiune, îi permite businessului să analizeze constant satisfacția clienților, evoluția principalilor indicatori de business dar și oportunitatea de a dezvolta un cross-sell așa încât să maximizeze satisfacția fiecărui client odată cu creșterea veniturilor. După runda de pre-seed urmărim dezvoltarea și pe alte verticale, mai exact introducerea sectorului medical care în momentul de față are o pierdere de 1,5 miliarde USD anual din missed appointments. Acest demers ne aduce mai aproape de viziunea noastra pe termen lung, aceea de a deveni un marketplace digital pentru servicii.”, spune Flavius Fulea, co-fondator și CEO BOOKR.

În luna iulie a acestui an, Florin Pop, un cunoscut business angel, cu peste 20 de ani de experiență în industria investiţiilor şi a consultanţei de business, s-a alăturat ca și board advisor și lead investor la BOOKR.

“Decizia mea de a investi în BOOKR a pornit în primul rând de la echipă, de la oameni. Am găsit în BOOKR fondatori dedicați, motivați, cu abordare practică și a fost chimie încă de la prima noastră întâlnire. Echipa BOOKR are un mix de profile, competente și specializări care în opinia mea fac posibilă dezvoltarea business-ului. Mai departe, am fost atras de discuțiile strategice și viziunea creionată, în special prin prisma posibilității de penetrare a mai multor sectoare și de perspectiva de internaționalizare. În final atunci când decid să mă implic într-un proiect pe lângă echipă am în vedere și valoarea pieței adresabile, iar în viziunea de dezvoltare strategică a BOOKR acest potențial de piață este impresionant. Produsul cu siguranță va avea transformări și îmbunătățiri dar pentru mine important a fost să întâlnesc în BOOKR oameni motivați care transpun în viitor produsul, piața și evoluția per ansamblu a startup-ului. Îmi voi folosi întreaga experiența acumulată în business și investment (în proiecte precum Blugento, Telios Care, AiVA, Nifty Learning, ThinkOut) pentru a ajuta echipa BOOKR să parcurgă aceste milestones strategice. Un prim milestone important pentru BOOKR este această rundă de pre-seed, care în viziunea mea va fi mai degrabă un plasament privat prin care ne propunem să atragem în proiect oameni valoroși cu experiență în angel investing, precum și oameni din industriile pe care le țintim, care să aducă un plus de expertiză și networking în această etapă de dezvoltare.”, a declarat Florin Pop, investitor și business mentor.

BOOKR este deja prezent în 13 orașe din țară, cu un număr total de peste 130 business-uri înrolate în aplicație, 2.800 de useri și peste 14.000 de rezervări livrate cu succes. BOOKR a atras atenția și internațional, în aplicație înrolându-se și business-uri din Australia, UK, USA, Germania, Norvegia, India, Letonia și Suedia.

Referințe

logo-bookr
  • Cluj HUB, Cluj-Napoca

BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent3 organizații din Cluj propun cel mai mare spațiu public din România, de-a lungul Someșului
Articolul următorPrimăria Borșa și Telios Care încheie un parteneriat pentru a oferi acces îmbunătățit la servicii medicale unor categorii sociale vulnerabile și elevilor din localitate, prin telemedicină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.