Boost Taxi, aplicația unde găsești cei mai buni șoferi de taxi din Cluj

605

Boost Taxi este o aplicație de taxi, construită de către o echipă de clujeni cu experiență în IT și piața locală de taxi, care pune la dispoziția clienților cele mai bune mașini de taxi din Cluj-Napoca, cu șoferi verificați și instruiți periodic. 

Pentru înscrierea în aplicație, șoferii trebuie să respecte standardele Boost și să respecte o serie de condiții legate de comportament, îmbrăcăminte, vechimea mașinii, modul de întreținere a mașinii etc. Calitatea serviciilor realizate de șoferi este verificată continuu de către Boost. 

Pentru a folosi serviciul Boost Taxi, clientul plătește pe lângă tariful normal un comision Boost care variază între 4-6 lei / cursă, iar acesta se împarte între aplicație și șofer pentru a putea menține calitatea serviciilor.

“Am lansat aplicația Boost Taxi din dorința de a îmbunătăți serviciile de taxi. Companiile mari încearcă să îmbunătățească serviciile de transport prin șoferi noi și înlătură sau neglijează taximetriștii. Noi credem ca putem să facem același lucru cu ajutorul taximetriștilor. Așa am venit cu ideea de a alege cei mai buni șoferi de taxi cu cele mai bune mașini și am creat un proces prin care acești șoferi sunt instruiți și verificați continuu de către noi.”, spune Bogdan Gavrilescu, co-fondator Boost Taxi.

Printre beneficiile Boost Taxi se numără siguranța, în aplicație fiind selectați cei mai buni șoferi, care sunt instruiți și verificați periodic, mașinile clasa A+, mașini noi, care oferă confort și siguranță, cu aerul condiționat pornit când e cald, șoferi civilizați care respectă un cod de comportament și îmbrăcăminte, și plata cu cardul se face direct din aplicație.

Conform studiilor realizate de Boost Taxi, pasagerii se simt mult mai în siguranță cu Boost Taxi datorită profesionalismului șoferilor. De asemenea, șoferii sunt foarte apreciati de clienți, datorită modului în care vorbesc, a stilului de condus și pentru amabilitate. Majoritatea clienților revin către Boost, descoperind că se menține aceeași calitatea la fiecare cursă.

Vrei să încerci Boost? Folosește codul CLUJINFO12 în aplicația Boost și beneficiezi de PRIMA CURSĂ GRATUITĂ în limita a 12 lei / cursă. În campanie nu este inclus comisionul Boost care variază între 4 și 6 lei / cursă. Acesta face posibilă existența Boost Taxi și se împarte cu șoferii de taxi pentru a menține calitatea serviciilor. Promoția este valabilă până în data de 15 iulie 2022.

Aplicația Boost Taxi se poate descărca din Google Play și App Store, fiind disponibilă momentan doar clienților din Cluj-Napoca. Link descărcare aplicație: boost.taxi.

Referințe

boost-taxi-logo

Boost Taxi este o platformă care selectează și îți pune la dispoziție doar cele mai bune mașini de taxi din… vezi mai mult


Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentVaporașul de agrement de la Șoimuș, o nouă atracție turistică inedită, la doar două ore de Cluj
Articolul următorFestivalul din șură, Mera World Music, aduce muzica lumii la Mera, lângă Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.