Clujul reprezentat de 5 startup-uri la Berlin, la una dintre cele mai mari conferințe dedicate startup-urilor din Europa

0
60
TechCrunch Disrupt Berlin 2019. Foto: How To Web.

Clujul este reprezentat de 5 startup-uri la TechCrunch Disrupt Berlin 2019, una dintre cele mai mari conferințe tech din Europa, ce are loc în perioada 11-12 decembrie. În total 17 startup-uri din România sunt prezente la eveniment, dintre care din Cluj participă Beez, Cyscale, Neurolabs, Pamble și Trainsfer.

Update: SocialBee.io din Cluj sunt prezenți și ei la Berlin, cu un stand propriu.

Prezența românească la TechCrunch Disrupt Berlin 2019 este una record, peste 60 de reprezentanți ai unor startup-uri și organizații suport din România vor fi prezenți în cele 2 zile ale conferinței din capitala Germaniei. Această mobilizare importantă este rezultatul colaborării dintre startup-urile prezente și câteva dintre organizațiile și hub-uri din România care sprijină activ startup-urile românești: How to Web, Techcelerator, Activize & Cluj Startups, Rubik Hub și Impact Hub.

Startup-urile românești vor fi prezente în zona expozițională (Startup Alley) a conferinței în cea de-a doua zi a TechCrunch Disrupt Berlin. Cele 17 startup-uri care alcătuiesc pavilionul românesc sunt: Neurolabs – Best Innovation Award la Startup Spotlight 2019, Jobful – Best Pitch Award la Startup Spotlight 2019, Soleadify, Beez, OncoChain, Pamble by Wolfpack Digital, Cyscale, XVision, Sypher, Underline, Etvas, Ivory, NetBears, Maponia, Trainsfer, Floca, eNevoie.

Startup-urile românești participante vor avea ocazia ca pe lângă expunerea produselor lor alături de cele ale altor sute de startup-uri, să asiste la competiția Startup Battlefield și să ia parte la workshop-uri și sesiuni de networking cu investitori și alți fondatori. De asemenea, 50 de startup-uri dintre cele care expun la Startup Alley vor fi selectate aleatoriu pentru a ține un flash-pitch de 60 de secunde pe scena Showcase Stage. 

Mai mult, cu această ocazie How to Web va distribui la TechCrunch Disrupt Berlin și raportul lansat recent la ediția de anul acesta a How to Web, Eastern Disruptors Report, care surprinde transformarea peisajului tehnologic și digital central și est-european și din ultimii ani, de la Prezi, Telerik și Bitdefender până la UiPath, FintechOS, Elrond și TypingDNA. Raportul poate fi accesat sau descărcat de pe site-ul How to Web: howtoweb.co/reports.

Citește și …

Articolul precedentProiectul “Nepoți de Crăciun” colectează donații de alimente pentru a aduce bucurie vârstnicilor din centrele de zi din Cluj și de pe Valea Arieșului
Articolul următorFreshBlood din Cluj a prezentat ecosistemul transilvănean de inovare în sănătate la summit-ul Digital Health Society din Helsinki