Compania clujeană de IT Wolfpack Digital este noul partener al Federației Române de Scrimă

194
Foto: Eugene Lim / Unsplash.

Compania clujeană de IT Wolfpack Digital și Federația Română de Scrimă (FRS) au anunțat că au semnat un acord de parteneriat pentru susținerea scrimei românești.

Printre valorile comune care au dus la semnarea acordului se numără performanța, precizia, dorința de excelență, dar și perseverența de a continua în fața oricărei provocări.

În mod concret, Wolfpack Digital va susține financiar tehnologizarea sălilor de scrimă și va fi alături de FRS în orice demers de digitalizare, partenerii susținându-se în același timp la nivel de brand și de imagine, pentru a promova valorile lor comune și a încuraja sportul și performanța. 

“Tehnologia are scopul suprem de a servi umanității, de a rezolva probleme și de a inspira, împingând limitele a ceea ce este posibil prin talent, disciplina și creativitate. Performanța și frumusețea reprezinta două dintre cele mai importante busole pentru Wolfpack Digital în orice proiect sau acțiune întreprinsă, în același timp întreaga noastră echipă fiind pasionată de sport. Credem că scrima întrupează aceste valori la cel mai înalt nivel și purtăm un respect adânc pentru toți campionii pe care scrima românească i-a oferit de-a lungul timpului, și pentru toate poveștile emoționante cu care ne-a impresionat. Suntem, astfel, onorați să fim în parteneriat cu Federația Română de Scrimă și să le fim alături în misiunea lor de a inspira lumea prin determinare, performanța și eleganța, fiind uniți de aceeași motivație de a ne depăși mereu limitele și de a aduce rezultate, bucurie, frumusețe și emoție în lume.”, a declarat Georgina Lupu Florian, CEO Wolfpack Digital

Wolfpack Digital este o companie IT din Cluj-Napoca, fondată în 2015, care oferă toate serviciile pentru construirea de aplicații web și mobile de succes, oferind strategie de produs, wireframing, design UX / UI, dezvoltare web și mobile, lansarea aplicațiilor, asigurarea calității și mentenanță.

Produsele digitale dezvoltate de echipa Wolfpack Digital au fost premiate în mai multe industrii, printre care: fintech, medicală, IoT, sportivă, beauty și socială. 

Wolfpack Digital are în prezent o echipă de aproape 70 de specialiști în domeniu, care împărtășesc valorile sale, inspirate din spiritul unei haite de lupi, sportul și mișcarea (scrimă sau orice alt sport) fiind aspecte reprezentative pentru companie.

“Suntem onorați să avem alături de noi un partener deosebit, așa cum este Wolfpack Digital, un campion în domeniul IT. Eleganța și frumusețea pe care le vedem în scrimă, pot fi regăsite și in aplicațiile mobile sau web, din acest motiv am rezonat încă de la început în privința planurilor de viitor și a proiectelor pe care le putem dezvolta împreună. Pe lângă o condiție fizică de excepție, sportivii noștri au nevoie de un algoritm clar pe care să se poată baza în momentele tensionate din timpul competițiilor, acesta fiind un alt punct comun cu partenerii din echipa Wolfpack Digital.”, a declarat Marius Florea, Președintele Federației Române de Scrimă.

În cei 86 de ani de existență, Federația Română de Scrimă s-a impus ca una dintre federațiile olimpice de top din România. Scrima este un sport cu tradiție în țara noastră, iar una dintre preocupările constante ale FRS este pregătirea și promovarea sportivilor de performanță, cu rezultate deosebite atât la nivel național cât și internațional.

Referințe

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFestivalul din șură, Mera World Music, ediția 2021, are loc între 29 iulie și 1 august, la doar câțiva km de Cluj
Articolul următorExpert olandez: “Strada Potaissa este ca un diamant neșlefuit. Are nevoie doar de o viziune pe termen lung.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.