Crama La Salina din Turda a listat prima sa emisiune de obligațiuni la bursă

160
Vinurile Crama La Salina poartă numele ISSA

Crama La Salina, producător de vin din Turda, cu o podgorie care se întinde pe 42 de hectare aflate pe Dealurile Durgău, într-o zonă cu tradiție milenara în viticultură, a listat pe 23 iunie 2022 prima sa emisiune de obligațiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al Bursei de Valori București. Obligațiunile în valoare de 2 milioane de euro se tranzacționează sub simbolul bursier ISSA26E.

Fondurile atrase prin emisiunea de obligațiuni vor fi utilizate pentru producția de vinuri și organizarea de evenimente de promovare și vânzare în proximitatea culturii de vie, precum și pentru extinderea cramei, realizarea de noi dotări, echiparea cu un laborator de analize si achiziții de materiale.

Astăzi 23 iunie 2022, este o zi importanta pentru echipa Crama La Salina, asta deoarece odată cu listarea obligațiunilor noastre la bursa facem un pas înainte în direcția dezvoltării companiei noastre. Mulțumim investitorilor care au decis sa investească în obligațiunile ISSA26E și ii asiguram ca noi credem în capacitatea noastră de a oferi vinuri de calitate într-o piață în continuă dezvoltare. De asemenea vreau să mulțumesc echipei Crama La Salina pentru tot parcursul nostru de pana acum precum și echipei BRK Financial Group pentru suportul acordat pentru realizarea acestui proiect.”, a declarat Maxim Ioan Ovidiu, Administrator Crama La Salina.

Crama La Salina a derulat în perioada 10 -17 decembrie 2021 un plasament privat de vânzare de obligațiuni, în cadrul căruia au participat 41 de investitori, dintre care 40 de persoane fizice și o persoana juridica. Compania a vândut 20.000 de obligațiuni garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominala a unei obligațiuni de 100 Euro. Obligațiunile ISSA26E au o maturitate de 5 ani, cu scadenta la 10 decembrie 2026 si o rata a cuponului de 8% pe an, cu plata trimestriala.

Povestea Cramei La Salina a luat naștere în zona Transilvaniei, în anul 2005, iar în prezent, principala activitate este producția și vânzarea de struguri precum și a produselor derivate din struguri. Amplasata într-o zona istorica, cu o puternica vocație pentru vinuri albe, așezarea cunoscuta astăzi sub numele de Turda se numea Potaissa în perioada Imperiului Roman. Astfel, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate în trecut, vinurile Crama La Salina poartă numele ISSA.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentLucrare realizată de un artist clujean, în colecția privată a Casei Regale din Monaco
Articolul următorVaporașul de agrement de la Șoimuș, o nouă atracție turistică inedită, la doar două ore de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.