CTP Cluj înființează o linie expres pe relația Aeroport – Piața Mihai Viteazul

651

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, anunță înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul, începând cu data de 2 mai 2023. Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri.

Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. Plecările din Aeroportul Cluj vor avea loc între orele 5:30 si 23. Orarul complet va putea fi consultat pe site-ul companiei ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Călatorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei / călătorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști.

Referințe

aeroportul-international-avram-iancu-cluj-1

Aeroportul Internațional Cluj, este cea mai importantă poartă de intrare aeriană în regiunea de Nord-Vest a României. vezi mai mult

transport-public-cluj
  • Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130, Cluj-Napoca

CTP Cluj-Napoca prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentParteneriat pentru un mediu mai curat între Clubul Alpin Român Filiala Cluj și Consiliul Județean Cluj
Articolul următorZilele Culturale Maghiare din Cluj vor anima strada Kogălniceanu, redeschisă publicului după renovare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.