Parteneriat pentru un mediu mai curat între Clubul Alpin Român Filiala Cluj și Consiliul Județean Cluj

87
Foto: Clubul Alpin Roman Filiala Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, va supune spre aprobare, în cadrul ședinței ordinare ce va avea loc miercuri, 26 aprilie 2023, un proiect de hotărâre ce vizează încheierea unui protocol de colaborare între forul administrativ județean și Clubul Alpin Român Filiala Cluj.

Scopul principal al acestei colaborări este acela de a derula, în comun, acțiuni de voluntariat pentru igienizarea, refacerea sau realizarea de infrastructură turistică, respectiv poteci de drumeție, ciclism, trasee de escaladă, în acele zone care prezintă un potențial turistic deosebit în județ.

Nu este prima inițiativă de acest fel în care alegem să ne implicăm, conștienți fiind de potențialul deosebit pe care Clujul îl are și de importanța unui mediu înconjurător curat și amenajat pentru turiștii care doresc să descopere frumusețile naturii. Este o excelentă relație de colaborare cu acest O.N.G. clujean, pe care am dorit să o oficializăm prin încheierea unui protocol ce va contribui, și mai mult, la intensificarea colaborării noastre“, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Acțiunile planificate urmăresc asigurarea unui mediu înconjurător curat și corespunzător protejării sănătății cetățenilor județului Cluj, prin igienizarea zonelor cu aflux mare de turiști, unde există o problemă legată de cantitatea de deșeuri rămasă în natură.

Totodată, va fi asigurat accesul vizitatorilor în zone unde există atracții turistice semnificative, urmând a fi creată o infrastructură corespunzătoare sau refăcută cea existentă. Nu în ultimul rând, prin aceste campanii populația va fi informată asupra importanței menținerii unui mediu curat asupra sănătății organismelor vii, dar și a creșterii implicării acesteia în procesul de ecologizare.

Protocolul de colaborare se va încheia pentru o perioadă de doi ani, existând posibilitatea prelungirii acestuia pentru perioade succesive de câte doi ani.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTranzacție pe piața IT din Cluj: AROBS achiziționează Future WorkForce
Articolul următorCTP Cluj înființează o linie expres pe relația Aeroport – Piața Mihai Viteazul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.