CTP Cluj reintroduce suporturile pentru bicicletă pe mijloacele de transport de pe anumite linii

403

Începând din data de 3 aprilie 2023, CTP Cluj-Napoca va instala suporturi pentru bicicletă pe mijloacele de transport care deservesc traseele liniilor 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

“Acest suporturi îți permit să îți iei bicicleta la tine și să folosești autobuzele ca mijloc alternativ, sigur și confortabil, pentru drumuri în rampă (Calea Turzii, str. Bună Ziua, str. Frunzișului), spre zonele de agrement (pădurea Făget, parcul sportiv Mănăștur) și pentru o conectivitate mai facilă între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni.”, spun cei de la CTP Cluj.

Vehiculele dotate cu suporturi de biciclete vor fi desemnate cu un simbol special în orarele liniilor valabile pe site-ul ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Referințe

transport-public-cluj
  • Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130, Cluj-Napoca

CTP Cluj-Napoca prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent4.000 de alergători s-au înscris la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2023, ce va avea loc duminică în centru
Articolul următorRock Academy Cluj celebrează 10 ani de activitate printr-un concert aniversar la Euphoria Music Hall

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.