Rock Academy Cluj celebrează 10 ani de activitate printr-un concert aniversar la Euphoria Music Hall

247

Rock Academy Cluj, prima școală de rock din Ardeal, înființată în 2013 prin inițiativa lui Costi Cămărășan, fondator, chitarist și compozitor al legendarei trupe Compact, aniversează 10 ani de activitate printr-un concert aniversar la Euphoria Music Hall, duminică, 2 aprilie 2023, începând cu ora 17.

Evenimentul va reuni, pentru a celebra un deceniu de Rock Academy, foștii și actualii elevi, foștii și actualii profesori, toți părinții și fanii care în tot acest răstimp au fost alături școlii și este deschis oricui dorește să participe.

De la lansarea Rock Academy, aici au trecut pragul spre muzică câteva sute de copii și tineri aspiranți în a deveni chitariști, bateriști, pianiști sau voci ale rockului. Pornind de la ideea că fiecare drum începe cu un pas, mulți dintre aceștia au devenit astăzi muzicieni în adevăratul sens al cuvântului pe lungul drum al muzicii.

Filosofia Rock Academy a fost din prima zi legată de ideea că muzica ne înconjoară și însoțește fiecare secvență a vieții, fiind un mod de a trăi mod armonios și fericit.

Referințe

rock-academy-cluj-10

Rock Academy, cursuri chitară, tobe și percuție, pian, canto. vezi mai mult

Servicii Cluj

Joburi în Cluj

Articolul precedentCTP Cluj reintroduce suporturile pentru bicicletă pe mijloacele de transport de pe anumite linii
Articolul următorGrădina Botanică deschisă zilnic până la ora 19. Vedeta momentului este o lalea din Orient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.