Grădina Botanică deschisă zilnic până la ora 19. Vedeta momentului este o lalea din Orient.

466
Laleaua originară din Iran, Turkmenistan și Cașmir, Fritillaria raddeana, vedeta momentului la Grădina Botanică Cluj.

Începând cu 1 aprilie 2023, Grădina Botanică “Alexandru Borza” Cluj-Napoca a trecut la un nou program. Va fi deschisă zilnic între orele 9:00 și 19:00, ultimele bilete putând fi achiziționate până la ora 18:00.

Potrivit reprezentanților grădinii, ultimele pete de zăpadă s-au risipit din Grădina Botanică, lăsând primăvara să-și facă simțită prezența.

“Nu ratați acest moment pentru a vedea o lalea specială de culoare galbenă (Fritillaria raddeana), originară din Iran, Turkmenistan și Cașmir, cultivată la noi cu succes. Numele ei provine de la naturalistul Gustav Radde, care a colectat pentru prima dată exemplare ale plantei la sfârșitul secolului al XIX-lea.”, au anunțat cei de la Grădina Botanică.

Fritillaria raddeana, laleaua din Orient.

Pentru vizitarea Serelor Mari, intervalul va fi 9:00 – 18:00, cu achiziționarea biletelor de vizitare a serelor până la 17:15, iar ultimii vizitatori vor putea intra la ora 17:45.

Referințe

gradina-japoneza-gradina-botanica-cluj

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a fost fondată în 1920 de profesorul Alexandru Borza. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentRock Academy Cluj celebrează 10 ani de activitate printr-un concert aniversar la Euphoria Music Hall
Articolul următorDespre schimbarea climatică, știință și stat – experți străini în dialog la Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.