“Egg hunt” virtual în 3D la ClujHub, cel mai mare spațiu de coworking din Cluj-Napoca

404

ClujHub, cel mai mare spațiu de coworking și evenimente din Cluj-Napoca, organizează în perioada sărbătorilor pascale un inedit tur “egg hunt” virtual în 3D, gândit pentru a familiariza viitorii locatari cu spațiul de coworking, de la distanță și prin joc.

În cadrul turului virtual în 3D, vizitatorii sunt invitați să găsească cele 3 ouă ascunse în spațiul virtual la hub-ului, cu posibilitatea de a câștiga o reducere de 25%, timp de 3 luni, la oricare din abonamentele de coworking ClujHub, reducere care poate fi folosită oricând în acest an.

“Organizam constant diverse evenimente pentru membrii hub-ului, printre care și un ‘egg hunt’ anual. Anul acesta, în ton cu vremurile, am suplimentat concursul intern cu unul extern, organizat în mediul virtual. Ne bucuram să putem aduce un pic din spațiul nostru și în casele celor mai nostalgici, care se gândesc cu drag la revenirea în hub.”, spune Marian Rusu, marketing manager ClujHub.

Turul special Egg Hunt 2021 ClujHub, va fi disponibil doar până pe data de 7 mai, dar turul virtual 3D al ClujHub este disponibil oricând, la un simplu click aici. Cei interesați de un spațiul de coworking sunt liberi oricând, de acasă, să exploreze întreg spațiul, să vadă care ar putea fi biroul preferat, sala de meeting-uri potrivită și să vadă orașul din inima Clujului.

Localizat la etajul 3 al magazinului Central din Cluj-Napoca, ClujHub este locul ideal de coworking startup-uri, antreprenori și freelanceri care activează în industriile digitale și creative. 

Dispunând de o suprafață generoasă, complexul este divizat în zone de lucru distincte, de la birouri personalizate și săli de conferință, la spații de coworking și evenimente. Acestea pot fi închiriate pe o perioadă limitată sau extinsă, în funcție de nevoile fiecărei persoane.

Pe lângă un birou propriu, experiența ClujHub garantează accesul la o bucătărie modernă, la o terasă exterioară cu o priveliște panoramică, la o zonă de socializare și divertisment, dar și la echipamente moderne, indispensabile oricărui spațiu office (imprimante, scannere, proiectoare, monitoare, WiFi gratuit etc.). Accesul este asigurat 24/7, iar cafeaua și ceaiul sunt din partea casei. Mai multe detalii pot fi găsite pe site: https://clujhub.ro/

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTransylvania Tech News, prima publicație online dedicată știrilor industriei tech din Transilvania
Articolul următorBRICKED: a team of restoration professionals from Cluj-Napoca are saving the old bricks of Transylvania, bringing them back to life in new architectural projects

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.