Transylvania Tech News, prima publicație online dedicată știrilor industriei tech din Transilvania

0
283

S-a lansat Transylvania Tech News, prima publicație online dedicată știrilor industriei tech din Transilvania. Publicația este inițiată de Oradea Tech Hub și susținută exclusiv din munca și dedicarea voluntarilor.

Transylvania Tech News își dorește să ofere o imagine autentică a comunității tech din Transilvania și să o facă cunoscută întregii lumi, ajutând-o astfel să se dezvolte.

Transylvania Tech News va promova evenimente interesante din zona de IT transilvăneană, va prezenta știri utile, informații la zi din activitatea companiilor de tehnologie din Transilvania, povești de succes ori felul în care eșecurile au contribuit la îmbogățirea experienței investitorilor din domeniu. 

Publicația își propune să prezinte antreprenorilor, investitorilor și profesioniștilor beneficiile sistemului de tehnologie din Transilvania, oportunitățile de investiții și avantajele oferite de diversele huburi din regiune pentru dezvoltarea companiilor de tehnologie și a startup-urilor.

Transylvania Tech News este un proiect inițiat de Oradea Tech Hub, un hub dedicat startup-urilor de tehnologie din Oradea, ce include și spații de coworking. Cu sediul în vechea cetate a orașului Oradea, hub-ul a fost înființat în 2015 și a reușit să creeze în ultimii ani o puternică comunitate de inovare pe plan local.

La Oradea s-a lansat anul trecut și programul Make IT in Oradea, realizat cu sprijinul autorităților municipiului, în cadrul căruia companiile locale din IT își propun să dezvolte o comunitate locală de startup-uri prin identificarea ideilor de afaceri inovatoare și finanțarea acestora cu sume de până la 50.000 de euro.

Transylvania Tech News invită doritorii să contribuie la construirea și promovarea comunității de tehnologie din Transilvania, prin transmiterea către redacție de articole în limba engleză despre industria tech din Transilvania, la adresa hi@transylvaniatech.news.

Articolul precedentPremieră în sănătate: clujenii de la Telios Care lansează în România un sistem de rețete digitale trimise de medic direct la farmacia aleasă de pacient, după model american
Articolul următor“Egg hunt” virtual în 3D la ClujHub, cel mai mare spațiu de coworking din Cluj-Napoca