Future Makers oferă 10.000 € pentru soluții de inovare socială în contextul noului coronavirus

119

În cadrul ediției 3 a Future Makers, Social Innovation Solutions alături de Coca-Cola România au decis să ofere 10.000 euro ca suport pentru soluții de inovare socială în contextul coronavirus care susțin accesul la distanță la muncă, sănătate, educație, cultură, bunuri & servicii, îmbunătățirea relației cu autoritățile, protejarea celor afectați sau informare corectă despre coronavirus.

Aplicațiile pot fi trimise până la 25 martie, ora 23:59, aici, urmând ca decizia juriului Future Makers Soluții Coronavirus să fie luată în decurs de o săptămână. Alături de suportul financiar, soluția aleasă va primi și suport de know-how pentru o implementare rapidă și de impact. Soluția trebuie să fie deja inițiată sau să poată fi inițiată imediat. Regulamentul poate fi consultat aici.

Future Makers Soluții Coronavirus este o competiție adiacentă programului Future Makers și se adresează tinerilor între 18 și 29 de ani sau echipelor ce au cel puțin 50% din echipă persoane din această categorie de vârstă.

Nu suntem medici, nici cercetători să putem inventa un nou vaccin. Ne-am uitat însă la ce putem face și World Health Organisation a identificat mobilizarea comunității ca unul din factorii vitali în depășirea pandemiei. Aici putem ajuta. Avem nevoie de soluții care să ne permită adaptarea rapidă la această lume nouă, conectarea imediată a resurselor cu locurile unde e cea mai mare nevoie de ele, identificarea celor care au nevoie de ajutor și adaptarea modului în care muncim, învățăm și trăim.”, spune Ciprian Stănescu, Social Innovation Solutions

Future Makers, ediția 3, este un program educațional complex pentru peste 2.000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. Conținutul atelierelor va fi online și poate fi accesat de oricine, pentru a facilita astfel accesul la resurse educaționale antreprenoriale. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit, cel mai mare eveniment despre trenduri de viitor.

Future Makers este un program finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale de organizații de tineri a World Economic Forum, şi de Social Innovation Solutions, organizație de sprijin pentru inovare şi antreprenoriat social. Parteneri locali ai Future Makers 2020 sunt Raiffeisen Bank și ENEL România.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCode for Romania lansează COVID-19 Știri Oficiale
Articolul următor#stămacasă, un proiect colaborativ realizat de fotografi și artiști colorează străzile goale ale Clujului

1 COMENTARIU

  1. Nu-i nevoie de premiere! Izolati (sigilati) batranii in casele lor. Cei fara de rude sa fie ajutati cu hrana regulata pana se stinge balamucul si coronavirusul, iar cei cu familii sa fie ajutati aducandu-li-se la fereastra sau usa hrana necesara. Tinerii la munca in normalitate. Altfel vom trai o recesiune de necrezut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.