Jazz în Apuseni: Smida Jazz Festival 2021 va avea loc între 20-21 august, în Parcul Natural Apuseni

719

Smida Jazz Festival a anunțat că invită publicul la o revedere pentru cea de-a 5-a ediție, între 20 și 21 august 2021, în satul Smida, Parcul Natural Apuseni.

Smida Jazz Festival este unicul festival de jazz contemporan în aer liber din țară care îmbină muzica de calitate cu natura și relaxarea și care are în același timp o componentă importantă de responsabilitate pentru comunitate și pentru mediu.

Festivalul are loc în Parcul Natural Apuseni, la mai puțin de 2 km de Doda Pilii, pe platoul de deasupra satului Smida.

Cu un format redus anul acesta la doua zile și două nopți, de vineri dimineață și până duminică dimineață, publicul poate să petreacă o vacanță în munți în care să se bucure de abordările curajoase în muzică ale grupurilor de jazz locale și internaționale, iar în timpul zilei, de activități în natura sălbatică din Parcul Natural Apuseni.

Am identificat mai multe avantaje în a organiza anul acesta un eveniment de 2 zile/48 ore, în loc de trei, cum am procedat la ultimele ediții, urmând ca începând cu anul viitor, să revenim la formatul de trei zile sau poate chiar patru. Dacă de obicei ora de deschidere a festivalului era ora 2 PM, anul acesta vom deschide festivalul la ora 10 AM, pentru a oferi participanților timp suficient să se bucure de natura de la Smida și să se pregătească pentru concertele extraordinare de seară.”, a declarat Răzvan Scurtu, directorul Smida Jazz Festival.

Participarea la Smida Jazz Festival 2021 va fi posibilă numai pe bază de:

•  adeverință de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare în cazul abonamentelor și biletelor de o zi

•  rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore în cazul abonamentelor și biletelor de o zi

•  rezultat negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore în cazul biletelor de o zi 

La festival NU va exista un punct de testare rapidă, iar anul acesta abonamentele sau biletele la camping nu se pot cumpăra separat de cele la festival. Întreg regulamentul de acces și condițiile de participare pot fi consultate aici. 

Copiii cu vârste până în 14 ani beneficiază de intrare liberă în festival și camping, pe baza unui act doveditor al vârstei și trebuie să fie însoțiți de un adult. Minorii nu trebuie să prezinte dovezi medicale necesare participării la eveniment. De asemenea, la festival sunt bine venite și animalele de companie, la fel ca în fiecare an. 

De asemenea, bicicliștii care aleg să ajungă la festival într-un mod sustenabil vor beneficia de intrare gratuită, pe baza înregistrării într-o aplicație specializată și prezentării la intrare a traseului de minimum 50 km pedalați. 

Abonamentele de tip Blind Pass (fără să fie cunoscut încă programul ediției) atât pentru festival, cât și pentru festival & camping sunt disponibile acum și pot fi achiziționate de aici.

Mai multe detalii despre camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida vor apărea în curând pe pagina de Facebook și pe www.smidajazz.ro.

Referințe

smida-jazz-festival
  • Smida, comuna Beliș, județul Cluj

Smida Jazz Festival reprezintă o escapadă în natură pe ritmuri de jazz contemporan vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentWolfpack Digital se implică în sprijinul sănătății mintale, prin dezvoltarea de soluții digitale
Articolul următorTRANZIT 2030, schimburi de idei și bune practici între orașele Cluj-Napoca și Nantes (Franța)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.