“OTRAVĂ! În asta se va transforma Ardealul!”. Pentru Ponta: “NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!” (VIDEO)

80
13 septembrie 2013, în fața prefecturii din Cluj, cu ocazia vizitei ministrului culturii, Daniel Barbu … O doamnă se apropie de grupul de protestatari veniți sa-l întâmpine pe Barbu: “Vreau să-i transmiteți un mesaj lui Victor Ponta!” … Iată mai jos mesajul ei …

“NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!”
Să-i spună așa lui Victor Ponta: Că libertatea acestei țări a fost câștigată cu sângele copiilor noștri și că NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ! … Nu va reuși! Să înțeleagă și să-i transmiteți acest mesaj … o să ma duc și o să ma leg de el la București! Nu se poate să ajungă aici țara asta, pentru niște bani! Nu ne vindem pe doi cocoșei, nici pe noi, nici patria! Copiii ăștia nu-s manipulați, am ieșit în stradă fiindcă ne-ați furat destul! […] NU VĂ MAI VREM! SĂ PLECE, SĂ PLECE!

“OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul!”

Sunt chimist de formație, am lucrat o viata în laborator chimic. Știu ce înseamnă cianura! Înseamnă un Ardeal distrus și generații în șir vor muri de foame, pentru ca se va degrada solul, se va degrada apa … din cianuri va rezulta acidul cianhidric, arsenicul, metale rare, care sunt pentru poporul asta OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul! … Pentru că niște lepre ordinare nu se mai satură de bani!”
Articolul precedentPeste 90% dintre clujeni care au participat la consultarea publică organizată de deputatul de Cluj Aurelia Cristea s-au declarat împotriva exploatării de la Roşia Montană!
Articolul următorRoșia Montană și exploatarea, pe înțelesul tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.