Peste 90% dintre clujeni care au participat la consultarea publică organizată de deputatul de Cluj Aurelia Cristea s-au declarat împotriva exploatării de la Roşia Montană!

50
Peste 90% dintre clujeni care au participat la consultarea publică organizată de deputatul PSD de Cluj Aurelia Cristea s-au declarat împotriva exploatării de la Roşia Montană. Conform anunțului făcut de deputat, din totalul de 3.961 de clujeni care și-au exprimat opțiunea, 3.607 s-au declarat împotriva exploatării, iar 354 pentru.
rezultat_consultare_Aurelia_Cristea
Cetăţenii interesaţi şi-au putut exprima sau transmite opinia atât prin intermediul mediului electronic, cât şi faţă în faţă, la cabinetul parlamentar al deputatului Aurelia Cristea, dar şi la corturile amplasate în Cluj-Napoca.
Consultare publica privind exploatarea aurului de la Rosia Montana
„Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la această consultare publică. A fost o premieră şi pentru mine, dar am considerat că este un exerciţiu democratic necesar. Votul meu din Parlament, care va fi împotriva acestui proiect de lege, beneficiază astfel de o dublă greutate: este opţiunea mea personală, sprijinită masiv de opţiunea dumneavoastră, a clujenilor interesaţi. Şi cred că acesta este cel mai important aspect, faptul că simt că am un larg sprijin din partea dumneavoastră în ceea ce priveşte votul meu în Parlament pe această lege.”, a declarat deputatul Aurelia Cristea, odată cu anunțarea rezultatelor consultării publice.
Mai multe detalii despre rezultatele consultării publice, aici:
Articolul precedent“De la Roșia Montană până la București, România se află sub asediul RMGC!” – Eugen David, localnic din Roșia Montană
Articolul următor“OTRAVĂ! În asta se va transforma Ardealul!”. Pentru Ponta: “NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!” (VIDEO)

2 COMENTARII

  1. În cele din urmă, politicul îşi va impune punctul de vedere, chiar dacă acum pare că dă înapoi.
    În orice condiţii, pentru guvernanți, acest proiect trebuie demarat. Sunt prea mulţi bani la mijloc, ori asta le-a luat minţile tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.