Acasă Administrator imobile, Administrator bloc Cluj-Napoca si Floresti

Administrator imobile, Administrator bloc Cluj-Napoca si Floresti

prima incercare

Administrator imobile, Administrator bloc Cluj-Napoca si Floresti

Societatea Ad Imobil Plus vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de servicii in domeniul financiar-contabil si al serviciilor de administrare imobile in Cluj-Napoca si Floresti.

Oferim pachete complete de servicii asociatiilor de proprietari pentru:

• Administrare financiar-contabila
• Administrarea tehnica a imobilului
• Servicii de casierie
• Administrarea completa a imobilelor si a ansamblurilor rezidentiale
• Servicii conexe in domeniu

Fie ca locuiti intr-un ansamblu rezidential mic, fie ca sunteti proprietarul unei locuinte intr-un ansamblu mai mare, noi va oferim servicii personalizate, in functie de nevoile specifice pentru administrarea completa a imobilelor din Cluj-Napoca si Floresti. Dorim sa legam colaborari pe termen lung si sa comunicam deschis cu partenerii nostri, raspunzand cu drag oricarei solicitari, sugestii sau intrebari venite din partea lor.
Ad Imobil Plus: seriozitate, transparenta, profesionalism si promptitudine.

Acestea sunt cateva dintre calitatile care ne definesc si pe care le cultivam in relatia cu fiecare client. Oferim servicii de calitate la costuri optime pentru dumneavoastra, totul in conditii de transparenta maxima. Stim cat de ocupati pot fi oamenii, asa ca am conceput mai multe solutii de afisare a listelor de intretinere si a cheltuielilor aferente (inclusiv in format electronic, intr-o interfata special conceputa in acest scop), precum si de plata.

Seriozitatea si experienta noastra de peste 10 ani in administrarea imobilelor sunt argumente convingatoare pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii de administrare si financiar-contabile de cea mai buna calitate.

Oferim fiecarei asociatii de proprietari sau ansamblurilor rezidentiale servicii si solutii complete inclusiv in privinta interventiilor de urgenta ce trebuie realizate la orice ora din zi si din noapte. Indiferent de compartimentul in care este nevoie de expertiza noastra (contabilitate, financiar, casierie, administrativ sau tehnic), reusim sa ducem la bun sfarsit, cu rezultate foarte bune, orice avem de rezolvat.

Eficientizam la maxim activitatea desfasurata pentru a putea avea unele dintre cele mai bune tarife de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati pentru a concepe impreuna un pachet personalizat de servicii, astfel incat sa beneficiati de cel mai bun pret!

Date de contact și localizare

Strada Tineretului, Florești

Orar de funcționare

Închis acum
 • Luni
  08:30 - 18:00
 • Marți
  08:30 - 18:00
 • Miercuri
  08:30 - 18:00
 • Joi
  08:30 - 18:00
 • Vineri
  08:30 - 18:00
 • Sâmbătă Închis
 • Duminică Închis

Administrator imobile, Administrator bloc Cluj-Napoca si Floresti 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *