Acasă Agenția de turism Dor Travel

Agenția de turism Dor Travel

FB_IMG_1651773661611

Agenția de turism Dor Travel

Agenția de turism Dor Travel oferă servicii turistice inedite cu miez de voie bună: tururi urbane, tabere, ture de bicicletă, sejururi, circuite, excursii, târguri și evenimente, team-buildinguri.

Suntem creatorii vacanțelor de neuitat. Iubim autenticitatea locurilor și frumusețea oamenilor. Călătorim în haine tradiționale și deschidem poarta spre satele vii ale Europei! Sub sloganul "Călătorie în ie", vrem să le transmitem călătorilor Dor Travel, cu grai autentic, povestea oamenilor din ținuturi alese, care păstrează în inimi, în case și prin veșmintele populare, cele mai frumoase tradiții! Încurajăm mișcarea în aer liber și drumețiile, promovăm meșteșugul (tradiție și meserie) și oamenii care îl transmit mai departe și iubim bunătățile culinare care definesc comunitățile.

Dor Travel se poziționează în rândul agențiilor care scriu povestea anului 2022 în turismul românesc. Există multe locuri valoroase care merită promovate din punct de vedere turistic. Noi le vizităm, le descoperim și vi le prezentăm. Credem cu tărie că prin turism pot fi dezvoltate în mod real comunitățile locale.” – Simona Bartiș, Asociat Dor Travel.

”Agenția noastră promovează conceptul de vacanță cu trei tipuri de activități: drumeție, meșteșug și gastronomie locală. Astfel, experiența călătorilor este surprizătoare și savuroasă. Le propunem acestora să se bucure de timpul liber în natură, să descopere la pas sau de pe bicicletă, frumusețea și simplitatea locurilor, puterea creației populare și aroma meselor tradiționale. Susținem inițiativele locale care investesc în păstrarea tradițiilor vii.” – Dorin Farcaș, Asociat Dor Travel.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Agenția de turism Dor Travel 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *