Acasă AirportLabs

AirportLabs

Logo AirportLabs 2021 -600×600

AirportLabs

Înființată în 2015, AirportLabs reunește o echipă de aproape 50 de profesioniști IT cu o largă varietate de specializări și cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea proiectelor software de mare complexitate, al sistemelor hard-soft de control electronic și în designul, construcția și managementul soluțiilor digitale specifice aeroporturilor.

Compania AirportLabs a dezvoltat și instalat deja 10 produse proprii și multe alte module și extensii funcționale, care rulează în peste 140 de aeroporturi internaționale din întreaga lume și contribuie la derularea în bune condiții a peste 20% din traficul global de pasageri. Aceste soluții, dezvoltate în biroul de la Cluj al companiei, acoperă toate tipurile de operațiuni majore care se desfășoară într-un aeroport și oferă beneficiul eficientizării operațiunilor aeroportuare și al unei experiențe de calitate superioară pentru pasageri.

Prin digitalizarea proceselor, agregarea datelor din surse multiple și monitorizarea în timp real a tuturor activităților și situațiilor din aeroport, soluțiile AirportLabs sunt utile nu doar pentru administrarea eficientă și profitabilă a aeroportului, dar deservesc și liniile aeriene, serviciile publice din zonele pentru pasageri și operatorii din ground handling (bagaje, catering, service, combustibili, asistență tehnică, etc.).

Soluțiile dezvoltate de AirportLabs sunt utilizate pe scară largă de unele dintre cele mai importante aeroporturi internaționale din lume: Dubai, Heathrow, Gatwick, Luton și Stansted în Londra, Frankfurt, Munchen, Manchester, Birmingham, Copenhaga, Linate și Malpensa în Milano, Lyon, Bangalore, New Delhi și Ryiadh. În România, aplicațiile AirportLabs funcționează deja în aeroporturile din Cluj-Napoca și Satu Mare.


Date de contact și localizare

Strada Alexandru D. Xenopol, Cluj-Napoca

AirportLabs 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *