Acasă Ambulatoriul CFR (Policlinica CFR) Cluj

Ambulatoriul CFR (Policlinica CFR) Cluj

ambulatorul-cfr-cluj

Ambulatoriul CFR (Policlinica CFR) Cluj

Ambulatoriul CFR Cluj (cunoscut cu denumirea veche, ca si Policlinica CFR) are urmatoarele specialitati medicale: neurologie, chirurgie, interne, ginecologie, pediatrie, dermatologie, cardiologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, medicina muncii, geriatrie, psihologie.

Consultatiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru TOTI clujenii, mai exact pentru toti asiguratii din tara. De retinut: nu este doar pentru angajatii CFR, cum crede multa lume, din cauza numelui policlinicii.

In majoritatea cazurilor consultatiile se fac chiar in ziua prezentarii, fara programare prealabila. Mai multe informatii zilnic, de Luni pana Vineri, intre orele 8-15.

In Ambulatoriul CFR Cluj functioneaza Comisia medicala si psihologica de Siguranta Transporturilor, zilnic, intre orele 8-14. Programari la tel. 0264 530964.


Date de contact și localizare

Strada Câmpeni 3D, Cluj-Napoca

Ambulatoriul CFR (Policlinica CFR) Cluj 2 recenzii

Scrie o recenzie
3
2 recenzii
 • Cristina Faludi

  Îl recomand cu toată încrederea pe Domnul Doctor Sălceriu Darius pentru oricine are de efectuat o intervenție chirurgicală în regim ambulatoriu.

  Am ajuns la dumnealui prin intermediul doctoriței mele dermatolog, pentru extirparea unui semn din zona spatelui, și am fost foarte plăcut surprinsă de cât de rapid a răspuns domnul doctor solicitării mele (l-am contactat luni, iar deja pe joi m-a planificat la intervenție), precum și de grija cu care m-a tratat pe durata intervenției, spunându-mi pas cu pas în ce constă intervenția.

  Cum mi s-a recomandat pansarea porțiunii operate timp de o săptămână și aceasta fiind localizată într-o zonă care nu-mi era accesibilă, am apelat la ajutorul membrilor familiei pentru efectuarea acestei manevre. Trei membri ai familiei au efectuat schimbarea zilnică a pansamentului și de fiecare dată am primit același mesaj, că locul intervenției chirurgicale arată foarte bine, ceea ce m-a bucurat și mi-a confirmat faptul că operația a fost o reușită.

  Domnul doctor Sălceriu Darius a fost la fel de amabil și în cazul manevrei de scoatere a firelor, mi-a explicat ce am de făcut în continuare în vederea vindecării complete a zonei operate și mi-a înmânat personal rezultatul testului histopatologic, explicându-mi rezultatul acestuia.

  În concluzie, sunt foarte mulțumită de toată interacțiunea pe care am avut-o cu Domnul doctor Sălceriu Darius și aș apela la dumnealui cu toată încrederea dacă vor mai fi necesare alte astfel de intervenții chirurgicale!

 • Camelia

  Nu recomand pe domnul doctor Salceriu Darius, un domn lipsit de amabilitate, rabdare, atentie.

  Daca am vrut lamuriri (ca orice pacient vreau detalii despre ce mi se intampla, cand revin, ce pasi urmez …) foarte sec mi s-a raspuns ca scrie in scrisoarea/recomandarea medicala, de cate ori sa-mi spuna? Telefonul ii capta toata atentia, eu pacientul care platesc la sanatate (am un serviciu nu sunt al nimanui), nu eram pentru dansul o prioritate.

  Toti avem zile si zile, dar cand lucrezi cu oamenii, si bolnavi, si-ti place ceea ce faci, si nu iti faci meseria doar pentru bani, te porti altfel. Daca ar merge mama dansului la un medic si ar trata-o asa … nu m-am simit niciodata cred asa umilita, si nebagata in seama.

  Asistenta dansului a fost mult mai amabila si atenta sa-mi raspunda la unele nelamuriri care evident ca le am, ca altfel nu as fi mers acolo.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *