Acasă Autogara FANY

Autogara FANY

fany-cluj

Autogara FANY

FANY este unul dintre cei mai mari operatori privați de transport de la nivel național cu o vechime de peste zece ani în transportul public de călători.

Curse regulate și închirieri autocare, autobuze si microbuze.


Date de contact și localizare

Strada Giordano Bruno, Cluj-Napoca

Autogara FANY 17 recenzii

Scrie o recenzie
1.2
17 recenzii
 • Stefan

  Cea mai de ***** companie de transport! 37 gr caldura afara si nu merge clima in autocar, rusine sa va fie, va bateti joc de oameni, eu zic sa luati model National Expres UK, calitate superioara si preturi mai mici ca si ale voastre.

 • Roxana

  Șoferi care lasă amantele lor unde locuiesc nu conteaza că stația e la 100 de metri și pe deasupra vorbesc și urât sunteti jalnici mai ales soferul de pe cursa Valea Ieri de la ora 16

 • Geta

  Cele mai jalnice servicii. Am fost lăsată in strada după ce ca am făcut rezervare și am plătit și bilet.

  Personal jalnic, evident. Pe ruta Cluj Bistrița conduce un domn bătrân care nu prezintă încrederea de a călători liniștit și in siguranța. Groaznic.

 • Kati Boroboc

  Ieri mi-am facut rezervare si cand am ajuns la autocar dnul m-a repezit si vorbit extrem de urat, vulgar. Am cerut loc pe partea cu umbra sau mai in fata deoarece am rau de mașină si mi-a zis ca degeaba am rezervare ca aici nu contează si am prea multe pretentii, in spatele soferului si pe o parte si pe alta erau scaune libere si isi tineau ei bagajele, nu ne-au lasat sa stam, desi aveam rezervare eu si sotul si am platit o gramada de bani mașină era f murdara, geamurile spoite si patate nu se putea vedea deloc afara, si in masina un miros groaznic, in loc ca mașina sa iti ofere condiții cum este normal am trait 6 ore de coșmar. Pauza nu ne-au dat decat 5 minute in Pitești si in Valcea deloc. Am coborât sa imi cumpar o apa si autocarul a plecat fara mine, fara sa se asigure daca are toti pasagerii sau nu. Si bine inteles ca m-a certat ca in mahala pt faptul ca “mi-am luat pauza zice el”. Pe caldurile astea nici macar o apa nu aveam voie sa luam? Soferii mu se gandesc ca sunt si oameni bolnavi care iau medicamente, ca se deshidratează …. etc. Nu recomand la nimeni. Sunt complet dezgustata de aceasta experiență.

  • Nc

   Eu si sotul la fel, am plecat din Cluj-Sibiu cu cursa de la 13:30 si cand a facut oprire la Alba ni s-a spus 10 minute ca va sta timp in care am coborat amandoi sa ne luam o apa si dobitocul de sofer a plecat cu mult mai devreme lasandu-ne in Alba, am luat un taxi incercand sa-l prindem din urma si nimic, am sunat pe peste tot la toate autogarile din orasele prin care trecea autocarul sa facem rost de nr lui de telefon, cu greu ne-a raspuns cineva si intr-un final am dat de dobitoc spunandu-i ca avem bagaje cu acte si bani in autocar…. l-am gasit intr un final in Sibiu la capatul liniei unde ce credeti ni s-au furat toti banii din geanta la care tot el spunandu-ne ca el nu are nici o vina … A fost o calatorie de cosmar … dar lucrurile nu vor ramane asa, din ce vad si din alte comentarii idiotii astia fac la fel cu popasurile lasa oamenii intenționați ca sa le poata fura BANII. Jeguri ordinare.

  • Elena Tanase

   Si eu am avut o experienta f urata cu soferul de pe cursa Cluj-Sibiu ora 17. Cand am vrut sa platesc in masina m-a repezit si a zis sa merg sa intreb la operatoarea din statie. Si dansa era plictisita si a zis ca nu mai sunt locuri si mi a vandut bilet pt cursa de la 21.30. Apoi am ramas acolo in statie in fata masinii, sa ma gandesc ce sa fac. Cand am vazut ca porneste i-am facut un semn soferului sa intreb daca nu a ramas vreun loc si a zis asa enervat, ”mno, haideti, urcati”. Mai era un loc liber. La Alba a facut pauza si mi a cerut rezervarea (pe care nu o verificase la urcare) si apoi a inceput sa mi caute nod in papura. Sincer m-am cam temut, pt ca acel sofer a cautat orice pretext sa se lege de mine. Noroc ca stateam langa un domn in varsta.

 • Maria

  Am călătorit cu Fany in iulie 2023 de la București la Sibiu. Prețul lor este unul foarte mare pentru serviciile pe care le oferă. Interiorul autocarului nu cred ca a mai fost curatat de ani buni, scaune rupte, ambalaje și mizerie pe jos. Pe lângă asta nu exista aer condiționat deci sa fiți pregătiți pentru o sauna adevarata, la care mai compensează și alți pasageri nu foarte prieteni cu apa și săpunul.

 • Gabriela

  Am circulat cu firma Fany in data de 06 iunie 2023 pe ruta Cluj-Rm. Vâlcea, plecare la ora 12.35 din Autogara Beta. Recomand patronului firmei sa schimbe șoferul. Un om de o caposenie rar întâlnită. Nepoliticos, arogant, nepăsător la doleanțele pasagerilor (era cat pe ce sa ne facem nevoile in autobuz). A oprit pe drum în Alba, Turda sa-si onoreze comisioanele sale (sa lase și să ia pachete de la diverse persoane, bineînțeles contra cost) a oprit în locuri nepermise și prin diverse stații de autobuze sa lase persoane, probabil prieteni de-ai dansului. Datorita șoferului capos (nu este potrivit pt aceasta meserie) nu o sa mai calatoresc niciodată cu firma Fany și nu recomand la nimeni sa calatoreasca cu aceasta firma. Total nemulțumită!

  • Griga Doina

   De ce nu este valabil CNP de pe permisul de conducere in cazul când iți pierzi Cartea de identitate in vacanță? S-a întâmplat în 24 iulie 2023 la casieria Cluj. Având tichet de pensionar completat, nu a fost valabil fără C.I. CNP nu este același cu cel de pe permisul de conducere???? Am rămas cu un tichet completat Cluj – Baia Mare și am plătit prețul întreg al călătoriei fiindcă cineva nu stie ca exista un singur CNP.

 • Ildi Weber

  Mama a circulat cu Fany in 28 mai pe ruta Alba Iulia – Timișoara cu plecare la 14.30 din Alba. Șoferul a jignit-o sub orice critica crezând ca a urcat fără bilet! A țipat la ea, a înjurat-o … mamei i s-a făcut rău (83 de ani și mergea la spital in Tm). Nu știu unde sa raportez asta! Este inadmisibil un astfel de comportament trivial! Își bat joc de un om bătrân care mai avea puțin și suna la ambulanta! Rusine!!!

  • Viorel

   Am fost sa scot un abonament la Fany Cluj, personal foarte arogant, ei nu stiu nimic, mai mult decat jenant. Sub orice critica. Ar trebui desfintati.

 • Gabriel

  Informatii gresite despre curse. Nu poti respira in microbuze.

 • Andreescu Rodica

  Soferi nepoliticosi, aroganti, nu accepta bilete calatorie pentru persoane cu handicap, nepasare fata de calatori si nevoile lor.

 • Maria

  Pt ce puneți nr de telefon pentru rezervări dacă sun sâmbăta de dimineață până seara, duminică la fel și nu răspunde nimeni. Numărul format nu este alocat.

  Dara fiind situatia, am schimbat pt 4 persoane pe cento. Noi circulam constant Satu Mare – Cluj.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *