Acasă Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

teo

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

Numele meu este Alexandrescu Teodora și sunt psihoterapeut cognitiv- comportamental. Abordarea mea este integrativă, motiv pentru care folosesc tehnici diverse din mai multe paradigme psihologice (CBT, ACT, ST, REBT etc.), astfel încât să se plieze pe nevoile și dificultățile fiecărei persoane.

Premisa din spatele terapiei cognitiv-comportamentale este că multe dintre emoțiile, comportamentele și stările noastre fiziologice inconfortabile și incontrolabile sunt menținute de gâdurile noastre mai puțin realiste.   De exemplul, în față aceleași situații, mulți dintre noi răspundem diferit emoțional și comportamental, unii dintre noi cu emoții mai funcționale, alții cu o furtună de emoții și comportamente care dăunează. Diferența constă în perspectiva pe care o abordăm asupra situației: cu cât este mai realistă, cu atât stările noastre emoționale sunt mai funcționale, iar comportamentele mai adaptative. 

Astfel, misiunea mea va fi să te ghidez în a-ți găsi din nou echilibrul emoțional, în a alege din repertoriul de comportamente doar pe acelea sănătoase și în gestionarea cât mai bună a gândurilor neplăcute și sâcâitoare. De asemenea, dacă simți că dorești să te dezvolți personal sau  ai nevoie să fii ascultat, eu voi fi aici să te îndrum și ascult.

Servicii oferite și expertiză:

- Psihoterapie individuală (depresie, anxietate și atacuri de panică, experiențe traumatice, divorț, separare, doliu, tulburări ale somnului, dezvoltarea abilităților de comunicare, fobii, managementul stresului, stimă de sine/ devalorizare, tulburări de personalitate)

- Psihoterapie de cuplu

- Terapie de familie

- Psihoterapie cu copii și adolescenți 

- Dezvoltare și optimizare personală

Pentru programări, lăsați mesaj la unul dintre cele 2 numere afișate.

Date de contact și localizare

Aleea Herculane 4, Cluj-Napoca, Romania

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni Închis
 • Marți
  10:00 - 20:00
 • Miercuri
  10:00 - 20:00
 • Joi
  10:00 - 20:00
 • Vineri
  10:00 - 20:00
 • Sâmbătă Închis
 • Duminică Închis

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora 2 recenzii

Scrie o recenzie
5
2 recenzii
 • Alexandra

  Fac terapie cu Teodora de aprox. un an. O experienta minunata. M-a ajutat enorm in combaterea anxietatii severe si in a face legaturi cu experientele din viata mea care au dus la asta si sa le vindec. O recomand cu drag!

 • Ana

  O psihoterapeută cu experiența, empatie, înțelegere si profesionalism. O recomand cu mare drag!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *