Acasă Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

teo

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora

Numele meu este Alexandrescu Teodora și sunt psihoterapeut cognitiv- comportamental. Abordarea mea este integrativă, motiv pentru care folosesc tehnici diverse din mai multe paradigme psihologice, astfel încât să se plieze pe nevoile și dificultățile clienților. Formea mea de bază este psihoterapia cognitiv- comportamentală, premisa din spatele acesteia fiind că multe dintre emoțiile, comportamentele și stările noastre fiziologice inconfortabile și incontrolabile sunt menținute de gâdurile noastre mai puțin realiste. De exemplu, mulți dintre noi, ajungem în punctul în care ne lovim de gânduri mai puțin plăcute și greu de controlat care ne induc emoții intense și ne demoralizează. Ele pot arată ca un ghem de ață încâlcit. Încercăm să îl descâlcim pentru a ne simți din nou bine, dar la un moment dat descoperim tot mai multe noduri și ne pierdem răbdarea. Punem acel ghem în cel mai întunecat și îndepărtat loc al minții doar ca să uităm de el. Însă, mai devreme sau mai târziu, vom ajunge din nou la el, iar în lipsa unor strategii adecvate de descâlcire, ajungem să ne confruntăm cu o furtună de emoții incontrolabile.

Misiunea mea va fi de a te ghida în descâlcirea ghemului, indiferent de câte norduri apar pe drum, astfel încât să ajungi din nou la o stare de bine. De asemenea, dacă simți că dorești să te dezvolți personal sau  ai nevoie să fii ascultat, eu voi fi aici să te îndrum și ascult.

Servicii oferite și expertiză:

- Psihoterapie cognitiv-comportamentală individuală (depresie, anxietate și atacuri de panică, experiențe traumatice, divorț, separare, doliu, tulburări ale somnului, dezvoltarea abilităților de comunicare, fobii, managementul stresului, stimă de sine/ devalorizare, tulburări de personalitate)

- Psihoterapie de cuplu

- Terapie de familie

- Dezvoltare și optimizare personală

Date de contact

Aleea Herculane 4, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Închis acum
 • Luni
  10:00 - 20:00
 • Marți
  10:00 - 20:00
 • Miercuri
  10:00 - 20:00
 • Joi
  10:00 - 20:00
 • Vineri
  10:00 - 20:00
 • Sâmbătă Închis
 • Duminică Închis

Localizare

Trimite mesaj paginii

Cabinet Individual de Psihologie Alexandrescu Teodora 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *