Acasă Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Poza site

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Servicii oferite:

Diagnostic si evaluare clinica
Consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala

Psihoterapie copii: anxietate de separare, fobii, probleme de relationare; deficit de atentie (ADHD), incapatanare, iritabilitate; izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare;traume suferite (decesul unui membru la familiei, divort, separarea parintilor, accidente); instabilitate emotionala; deprimare, retragere sociala; probleme de externalizare: agresivitate, furie.

Psihoterapie adolescenti: Tulburari de anxietate (atacuri de panica, anxietate de  evaluare, sociala, anxietate generalizata); dificultati de relationare; Tulburari afective, depresie, stima de sine scazuta, tentative de suicid, traume suferite (decesul unui membru la familiei, divort, separarea parintilor, accidente); Tulburari afective relationate cu probleme oncologice; adictii: abuz de substante (alcool, droguri ilegale); Tulburari alimentare (bulimie, anorexie, mancat compulsiv); Tulburari ale impulsului, dependenta de jocurile de noroc; Sindrom Asperger.

Psihoterapie adulti: doliu, traume, Tulburari afective relationate cu probleme oncologice, Tulburari afective (tulburare depresiva majora, tulburare distimica); Tulburari alimentare (bulimie, anorexie, mancat compulsiv); Tulburari de anxietate (atacuri de panica, fobie sociala, hipocondrie, anxietate generalizata); relationare deficitara; Schizofrenie (diagnostic, urmat de tratament medicamentos, psihoterapie); ADICTII: abuz de substante (alcool, droguri); dependenta de jocurile de noroc; Tulburari afective relationate cu probleme oncologice, Tulburari obsesiv-compulsive (fobii diverse) .

Tulburari de personalitate (evitanta, borderline, paranoida, schizoida, depresiva, etc).

Consiliere de cuplu (lipsa comunicarii, divort etc).

Optimizare si dezvoltare personala (autocunoastere, comunicare eficienta, managementul stresului, etc.).

Pentru mai multe informatii sau programare, imi puteti scrie la adresa: aaaapascu@yahoo.com sau telefona la 0748540279. Pentru situatii speciale (in exteriorul tarii, distanta, timp inflexibil) sedintele pot avea loc telefonic sau prin skype)

Viorica-Angela Pascu, psiholog clinician, psihoterapeut autonom în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie;  Masterat Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman; Fac Psihologie si St. ale Educatiei; Univ. “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca;

EXPERIENTA PROFESIONALA:
- psihoterapeut cognitiv - comportamental in cadrul Cabinetului Individual;
- psiholog clinician voluntar in cadrul Clinicii de Psihiatrie pentru Ergoterapie, Cluj-Napoca.

Date de contact și localizare

Piața Mihai Viteazu, Nr 43, Ap 5, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni
  09:00 - 21:30
 • Marți
  12:00 - 19:30
 • Miercuri
  10:00 - 22:00
 • Joi
  14:00 - 22:00
 • Vineri
  12:00 - 22:00
 • Sâmbătă
  13:30 - 21:00
 • Duminică Închis

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela 5 recenzii

Scrie o recenzie
5
5 recenzii
 • Simina

  Dna Viorica este un adevarat profesionist, dar mai mult decat atat este un om, tare bland si bun. Un om ce reuseste sa vada dincole de gandurile si temerile ce nu ne dau pace, de dificultatile cu care ne confruntam. Sub indrumarea dansei, am reusit incet, sa nu mai analizez in primul rand posibilele scenarii negative ale situațiilor experimentate, ci sa fiu orientata inspre cautarea de soluții. Am invatat ca am resursele interioare necesare pentru a putea duce la capat ceea ce am de facut si ca nu este nicio problema daca nu pot sa le folosesc inca de la inceput, pentru ca am sa reusesc sa le cladesc, în timp, daca am rabdare, încredere si blandete. Ii multumesc dnei Pascu pentru ca a avut si are incredere in mine atunci cand eu nu aveam, cat si pentru toata caldura si siguranta pe care le-am simțit de fiecare data, inca de la prima sedinta. M-am redescoperit si am prins incredere in mine dupa multe episoade de atacuri de panica, depresie, neputinta, nesiguranta. Am mers la dna psihilog dupa ce mi-a recomandat-o parintele duhovnic, a fost si este cea mai buna alegere pe care am facut-o in viata mea. Terapia este necesara cand avem ganduri negre, depresie, lipsa de odihna si toate se pot depasii cand alegem un terapeut implicat si mai ales cu multa experinta cum e dna Pascu. Ii voi fi etern recunoscatoare si ii multumesc pentru sufletul ei bun si cald. Merg la dansa din martie 2023, desi am depasit cu ajutorul dansei atacurile de panica, lipsa somnului, a ingrijorarilor exceseve, a catastrofarilor si exagerarilor mele voi merge si in continuare pentru ca ma redescopar cu fiecare sedinta, imi creste stima de sine, perseverez in realizari personale, in relatiile cu familia si cu cei apropiati, sunt mai linistita, pozitiva si am reusit sa nu ma mai gandesc la probleme si doar la solutia/ revolvarea lor.
  Recomand si eu la randul meu pe Dna psiholog si imi pare rau ca aici se pot acorda doar 5 stele, i-as oferii toate stelele cerului pentru cat de mult m-a ajutat si cat ma ajuta si azi.

 • Claudiu

  Desi am venit cu un oarecare scepticism, am avut o experienta foarte placuta cu doamna psiholog! Am venit cu depresie majora, am facut terapie aproximativ 6 luni iar lucrurile s-au aliniat foarte bine si frumos in viata mea. Mi-a crescut increderea, optimismul si perspectivele viitorului. Recomand cu caldura.

 • BD

  Ajuns la doamna Pașcu la recomandarea unui prieten și dupa ce am încercat sa împing sub covor ideea de a merge la terapie, pot sa spun ca am rămas placut surprins de întreaga experiență. Călătoria mea a durat undeva la 6 luni, timp in care am lucrat punctual pe toate situațiile care mi-au venit in minte. Ar fi o minciuna sa spun ca am reparat tot la mine dar știu clar ca am clădit o fundație solidă la care încerc sa adaug zi de zi câte o cărămidă. Pe aceasta cale, si nu numai, doresc sa ii mulțumesc din nou doamnei Pașcu pentru îndrumarea pe care mi-a oferit-o si pentru ca m-a ghidat pe căile pe care le urmez si azi. O recomand cu toată încrederea.

 • X

  Foarte multumit, dupa ce am fost la peste 10 psihologi am ajuns prin recomandari la doamna Pascu, care este o adevarata profesionista si am reusit sa fac schimbarea care mi am dorit o in viata mea.

 • Calistru Cosmin

  Am inceput sesiunile de terapie cu doamna Pascu undeva prin noiembrie anul trecut dupa ce relatia de aproape 10 ani in care eram a luat sfarsit. Eram suparat si nemultumit de mine si nu aveam destula incredere in mine, avand complexe de inferioritate. In cadrul sesiunilor de terapia doamna Pascu ma ajutat sa realizez cum sunt lucrurile, nu cum le vedeam eu si m-a ajutat sa capat mai multa incredere in mine. O recomand cu caldura!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *