Acasă Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Poza site

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela

Servicii oferite:

Diagnostic si evaluare clinica
Consiliere si psihoterapie cognitiv-comportamentala

Psihoterapie copii: anxietate de separare, fobii, probleme de relationare; deficit de atentie (ADHD), incapatanare, iritabilitate; izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare;traume suferite (decesul unui membru la familiei, divort, separarea parintilor, accidente); instabilitate emotionala; deprimare, retragere sociala; probleme de externalizare: agresivitate, furie.

Psihoterapie adolescenti: Tulburari de anxietate (atacuri de panica, anxietate de  evaluare, sociala, anxietate generalizata); dificultati de relationare; Tulburari afective, depresie, stima de sine scazuta, tentative de suicid, traume suferite (decesul unui membru la familiei, divort, separarea parintilor, accidente); Tulburari afective relationate cu probleme oncologice; adictii: abuz de substante (alcool, droguri ilegale); Tulburari alimentare (bulimie, anorexie, mancat compulsiv); Tulburari ale impulsului, dependenta de jocurile de noroc; Sindrom Asperger.

Psihoterapie adulti: doliu, traume, Tulburari afective relationate cu probleme oncologice, Tulburari afective (tulburare depresiva majora, tulburare distimica); Tulburari alimentare (bulimie, anorexie, mancat compulsiv); Tulburari de anxietate (atacuri de panica, fobie sociala, hipocondrie, anxietate generalizata); relationare deficitara; Schizofrenie (diagnostic, urmat de tratament medicamentos, psihoterapie); ADICTII: abuz de substante (alcool, droguri); dependenta de jocurile de noroc; Tulburari afective relationate cu probleme oncologice, Tulburari obsesiv-compulsive (fobii diverse) .

Tulburari de personalitate (evitanta, borderline, paranoida, schizoida, depresiva, etc).

Consiliere de cuplu (lipsa comunicarii, divort etc).

Optimizare si dezvoltare personala (autocunoastere, comunicare eficienta, managementul stresului, etc.).

Pentru mai multe informatii sau programare, imi puteti scrie la adresa: aaaapascu@yahoo.com sau telefona la 0748540279. Pentru situatii speciale (in exteriorul tarii, distanta, timp inflexibil) sedintele pot avea loc telefonic sau prin skype)

Viorica-Angela Pascu, psiholog clinician, psihoterapeut autonom în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie;  Masterat Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman; Fac Psihologie si St. ale Educatiei; Univ. “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca;

EXPERIENTA PROFESIONALA:
- psihoterapeut cognitiv - comportamental in cadrul Cabinetului Individual;
- psiholog clinician voluntar in cadrul Clinicii de Psihiatrie pentru Ergoterapie, Cluj-Napoca.

Date de contact

Piața Mihai Viteazu, Nr 43, Ap 5, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni
  09:00 - 21:30
 • Marți
  12:00 - 19:30
 • Miercuri
  10:00 - 22:00
 • Joi
  14:00 - 22:00
 • Vineri
  12:00 - 22:00
 • Sâmbătă
  13:30 - 21:00
 • Duminică Închis

Localizare

Cabinet Individual de Psihologie Pascu Viorica-Angela 3 recenzii

Scrie o recenzie
5
3 recenzii
 • BD

  Ajuns la doamna Pașcu la recomandarea unui prieten și dupa ce am încercat sa împing sub covor ideea de a merge la terapie, pot sa spun ca am rămas placut surprins de întreaga experiență. Călătoria mea a durat undeva la 6 luni, timp in care am lucrat punctual pe toate situațiile care mi-au venit in minte. Ar fi o minciuna sa spun ca am reparat tot la mine dar știu clar ca am clădit o fundație solidă la care încerc sa adaug zi de zi câte o cărămidă. Pe aceasta cale, si nu numai, doresc sa ii mulțumesc din nou doamnei Pașcu pentru îndrumarea pe care mi-a oferit-o si pentru ca m-a ghidat pe căile pe care le urmez si azi. O recomand cu toată încrederea.

 • X

  Foarte multumit, dupa ce am fost la peste 10 psihologi am ajuns prin recomandari la doamna Pascu, care este o adevarata profesionista si am reusit sa fac schimbarea care mi am dorit o in viata mea.

 • Calistru Cosmin

  Am inceput sesiunile de terapie cu doamna Pascu undeva prin noiembrie anul trecut dupa ce relatia de aproape 10 ani in care eram a luat sfarsit. Eram suparat si nemultumit de mine si nu aveam destula incredere in mine, avand complexe de inferioritate. In cadrul sesiunilor de terapia doamna Pascu ma ajutat sa realizez cum sunt lucrurile, nu cum le vedeam eu si m-a ajutat sa capat mai multa incredere in mine. O recomand cu caldura!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *