Acasă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj)

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj)

cnas-cluj

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj)

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj) este o instituţie publică, cu personalitate juridică şi buget propriu, aflată în subordinea Casei Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). CAS Cluj işi desfăşoară activitatea potrivit atribuţiilor conferite de Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările si completarile ulterioare

Obiectul principal de activitate al Casei de Asigurări de Sănătate Cluj a fost şi este în continuare garantarea pentru populaţia asigurată a unui pachet de servicii medicale de calitate prin încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale, protejarea asiguraţilor faţă de costurile serviciilor medicale în caz de boală sau accident, asigurarea protecţiei asiguraţilor în mod universal, echitabil şi nediscriminatoriu în condiţiile utilizării eficiente a Fondului national unic de asigurări sociale de sănătate (FNUASS).


Date de contact și localizare

Etichete

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj (CAS Cluj) 4 recenzii

Scrie o recenzie
1.3
4 recenzii
 • Oana

  Nu răspunde nimeni la telefon niciodată.

 • Varga Katalin

  Veci nu răspunde nimeni la telefon.

 • Oprea Gavril

  Buna ziua.
  De 2 ore încerc sa iau legătura telefonica pentru a cere informații cu privire la obținerea unui nou card de sănătate (cel vechi l-am pierdut) și nu reușesc sa obtin legătură. Ce sa fac? Nu locuiesc în Cluj.

 • Petre Daniela

  Buna ziua, sunt bolnav oncolog, sunt salariat, am mers la o clinica privata din Cluj cu un bilet de trimitere monitor 2, pentru efectuarea unui exament CT, si mi-au zis ca acest examen medical, pe fonduri publice, se face doar dupa data de 15 a fiecarei luni, doar dupa 15 se dau drumul la fonduri. Este adevarat, sau este o practica pentru a ne scoate banii din buzunar noi fiind presati de timp? Atunci de ce mai cotizam din salariu, daca nu putem beneficia la timp de serviciile medicale de care avem nevoie? Va multumesc anticipat.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *