Acasă Clinica Medicala I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

Clinica Medicala I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

medicina-interna-i_f

Clinica Medicala I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

Clinica Medicala I reprezinta o structura de baza a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj, prin competentele pe care le detine in mai multe specialitati si prin legatura fizica directa cu Unitatea de Primire a Urgentelor. In relatie cu aceasta, clinica asigura, prin sectiile si compartimentele sale, asistenta medicala de varf in cateva specialitati cheie: medicina interna, cardiologie, cardiologie interventionala, gastroenterologie – atat patologia de urgenta, cat si cea legata de diagnostice dificile. Ambulatoriul integrat de medicină internă.

Secția asigură asistenţă medicală, atât pentru situaţii de urgenţă, cât şi ambulatorii pentru afecţiuni cronice cardiovasculare, respiratorii, digestive, metabolice, reumatologice.

Secţia are în dotare 50 de paturi.

Existenţa, la majoritatea membrilor secţiei a unei a doua specialități, pe lângă aceea de medicină internă – obligatorie – constituie premisele unei asistenţe medicale de înaltă ţinută profesională.

În relaţie cu activitatea secţiei clinice de medicină internă, în clinică se practică examinari paraclinice de electrocardiografie, ecografie generală, ecocardiografie transtoracică şi transesofagiană, ecografie de părți moi, ecografie vasculară, probe funcţionale respiratorii.


Clinica Medicala I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *