Acasă Colegiul Național „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca

Colegiul Național „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca

Colegiul National Gheorghe Sincai Cluj-Napoca

Colegiul Național „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca

Colegiul Național „Gheorghe Şincai” este un liceu bilingv (română – engleză), care funcţionează pe trei niveluri de învăţământ (primar: 18 clase, gimnazial: 9 clase şi liceal: 16 clase), cu un total de 1147 elevi înscrişi la începutul anulului şcolar 2021-2022 şi având un număr total de 69 de profesori de specialitate și 18 profesori învățători pentru ciclul primar.

Colegiul dispune în clădirea A, de pe strada Avram Iancu 33 de un număr de 15 săli de clasă, 2 săli multimedia, 18 cabinete (din care unul de consiliere), 5 laboratoare, o bibliotecă, o sală de sport, un teren sintetic de fotbal, un teren de baschet, un spaţiu de joacă şi o capelă, 1 cabinet medical, iar în clădirea B, de pe strada Dorobanților 72, un număr de 18 săli de clase, 2 spații de joacă, 1 cabinet de consiliere/logopedie, 1 cabinet medical, 6 cabinete metodice.

Specificul școlii este dat de predarea limbii engleze în regim intensiv pe parcursul ciclului primar și al gimnaziului și în regim bilingv la clasele de liceu. Programul intensiv la ciclul gimnazial constă în patru ore de limba engleză pe săptămână.


Date de contact și localizare

Strada Avram Iancu 33, Cluj-Napoca

Colegiul Național „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *