Acasă Complex Milexim, Câmpia Turzii: pensiune, restaurant, sală de evenimente

Complex Milexim, Câmpia Turzii: pensiune, restaurant, sală de evenimente

complex-milexim

Complex Milexim, Câmpia Turzii: pensiune, restaurant, sală de evenimente

Pensiune

Pensiunea MILEXIM, situata la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit, plin de rafinament, rustic si eleganta.

Pensiunea MILEXIM este formata din trei corpuri de cladire, respectiv camere cu 3, 4 sau 5 stele.

Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat, plasma si cablu tv, internet wi-fi cu acces nelimitat inclus in pret, telefon, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus, uscator de par , obiecte sanitare din marmura, respectiv cada jacuzzi in apartamente.

Parcarea pazita si supravegheata video sta la dispozitia dumneavoastra, pe tot parcursul sederii la pensiunea noastra, gratuit.

Pentru un sejur de minim 7 nopti cazare, asiguram transportul gratuit de la aeroport Cluj la Complex.

Gama de servicii oferite la cazare se completeaza cu: mic dejun, servicii de secretariat, fax, fotocopiere, internet, telefon international, servicii de spalatorie, calcatorie (contra cost).

Restaurant

In cadrul Complexului turistic Milexim functioneaza un restaurant rustic, cu 200 de locuri, un centru de conferinte compus din patru sali care pot gazdui de la 10 la 120 persoane.

Restaurantul se adreseaza împatimitilor artei culinare, aflati în cautarea gustului desavârsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria româneasca si internationala (pizza pe vatra la cuptor cu lemne, ciorba de fasole in paine), bauturi de marca si servicii ireprosabile.

La cerere, se pot organiza conferinte, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii.

Ambianta desavârsita, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda Restaurantul Milexim pentru servirea unei cine romantice, a unei mese între prieteni sau a unei intalniri de afaceri, in compania unei muzici de calitate.

Sală de evenimente

Sala de evenimente MILEXIM dispune de 200 de locuri. Atrage atat prin meniul extrem de bogat cu specialitati culinare traditionale si internationale, dar mai ales prin amenajarea locatiei, intr-un stil traditional, rustic, cu elemente specifice romanesti.

Originalitatea decorului Salii de evenimente Milexim, mobilierul si detaliile rustice imbinate cu bun gust, dau armonie si stil locului oferind clientilor servicii de 5 stele in stil traditional romanesc.

La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Meniul extrem de variat cuprinde retete cu specific romanesc dar si din bucataria internationala.

Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei romanesti si ospitalitatea specific romaneasca, precum si bogata lista a preparatelor culinare fac din Sala de evenimente MILEXIM o combinatie unica, originala, un loc special in care veti putea petrece clipe memorabile.

Date de contact și localizare

Strada Laminoriştilor, Câmpia Turzii,nr. 208A județul Cluj

Complex Milexim, Câmpia Turzii: pensiune, restaurant, sală de evenimente 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *