Acasă Complexul de Nataţie al UTCN

Complexul de Nataţie al UTCN

complex-natatie-utcn

Complexul de Nataţie al UTCN

Complexul oferă publicului două bazine mari și un bazin mic: bazinul exterior, deschis pe timp de vară, de dimensiuni olimpice (50x25 metri) cu 10 culoare prevăzute cu block-start-uri şi bazinul acoperit (50x18 metri) cu 7 culoare cu block-start-uri, având temperatura apei între 26 -28 ºC, iar a mediului ambient, de 28 - 30 ºC. Calitatea apei este controlată în permanenţă, chimic şi microbiologic, beneficiind de o instalaţie automată ultramodernă de tratare.

În bazinul mic (12 x 6 metri), temperatura apei este cuprinsă între 28 – 32° C, iar adâncimea între 1,20 – 1,40 metri. Complexul este dotat cu vestiare şi săli de duş dispuse pe două niveluri, săli de curs pentru studenţi, un cabinet medical şi o sală multifuncţională unde se desfăşoară diferite activităţi sportive. Tribuna pentru spectatori are o capacitate de 600 locuri, complexul beneficiind și de o Casă de Oaspeţi cu 35 de locuri de cazare.

În cadrul Complexului de Nataţie se desfăşoară activităţi diverse: ore didactice de educaţie fizică şi sport, cursuri iniţiere înot, sport de performanţă - înot şi polo (singurul bazin din Cluj unde se practică acest sport), recreere sau petrecerea timpului liber într-un mod plăcut şi sănătatos.

Complexul de Nataţie beneficiază de serviciul de salva-bazin, care este prezent pe toată durata orarului de funcţionare al bazinului. Publicul larg are acces conform orarului afişat, prin achiziţionarea unui bilet sau abonament, iar studenţii şi angajaţii universităţii beneficiază de reducere.

Program funcţionare Complex de Nataţie UTCN

Luni - Vineri

06:00 – 17:00

acces public + cluburi sportive

17:00 – 19:00

Pregătire sportivă secţia ÎNOT (sportivi profesionişti, legitimaţi şi/sau de performanţă)

19:00 – 21:30

Pregătire sportivă secţia POLO (sportivi profesionişti, legitimaţi şi/sau de performanţă)

Sâmbătă

08:00 – 19:00

acces public

Duminică

08:00 – 18:00

acces public

 

NUMĂR DE TELEFON PENTRU REZERVARE: 0264-202.496


Date de contact și localizare

Complexul de Nataţie al UTCN 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *