Acasă Complexul de Nataţie Universitas

Complexul de Nataţie Universitas

complex-natatie-universitas-ubb

Complexul de Nataţie Universitas

Complexul de Nataţie „Universitas”, situat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, reîntregeşte complexul de baze sportive(terenuri şi săli de sport), aflate în patrimoniul Universităţii „Babeş-Bolyai”.

A fost inaugurat la 27 septembrie 2009, iar de la 01 februarie 2010 s-a deschis, propriu-zis, pentru activitatea didactică de înot dar, şi pentru publicul larg. Reprezintă, în primul rând, o bază didactică pentru studenţii F.E.F.S. care îşi desfăşoară, zilnic, orele de nataţie; de agrement pentru alte persoane, dar şi o bază de iniţiere în tehnica de înot pentru copii şi adulţi.

Complexul oferă un bazin de dimensiuni olimpice (50 x 20,6 metri), cu 8 culoare prevăzute cu block-start-uri; cu o temperatură a apei cuprinsă între 26 -28 ºC, iar a mediului ambiant de 28 - 30 ºC şi o adâncime cuprinsă între 1,80 şi 2,00 metri. Calitatea apei de îmbăiere este verificată, în permanenţă, chimic şi microbiologic, de o instalaţie automată ultramodernă de tratare a apei.

Complexul beneficiază de vestiare şi săli de duş dispuse pe trei niveluri, săli de curs pentru studenţi, birouri pentru profesori şi un cabinet medical. Are în dotare şi o tribună pentru spectatori cu o capacitate de 556 locuri.

Program:

L-V: 06.00 - 21.30
S,D: 10.00 - 21.30


Date de contact și localizare

Complexul de Nataţie Universitas 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *