Acasă Distribuție Energie Electrică Transilvania Nord – Deranjamente

Distribuție Energie Electrică Transilvania Nord – Deranjamente

distributie-energie-electrica-romania-Cluj-Napoca-logo

Distribuție Energie Electrică Transilvania Nord – Deranjamente

Întreruperi în alimentarea cu energie electrică:

Întreruperi energie electrică - Distribuție Energie Electrică Romania (distributie-energie.ro)

Telefonul clientului / anunțare deranjamente:

0264-929 / 0800 400 929


Distribuție Energie Electrică Transilvania Nord – Deranjamente 5 recenzii

Scrie o recenzie
1.2
5 recenzii
 • Ioa Giuglan

  Buna ziua, de câteva ore este luat curentul in Floresti pe strada Tineretului nr. 1, va rog sa remediați cât mai repede problema pentru ca avem nevoie urgent de curent! Asta deja e nesimțire!

 • Mereu Angela

  Bună seara. Nu știu ce să zic dar e luat curentul de 24 ore dar nici măcar un anunț să știm cînd se va remedia problema.

 • Cristian

  Stau pe Str. Magnoliei Nr. 10, Floresti, de azi dimineata nu avem curent … vine se opreste vine se opreste, va rog sa remediati aceasta problema.

 • Fodor Mihai

  Bună ziua, va rog faceți verificări la releul care este pe zona Comuna Baciu, din data de 25 august pana în data de 3 septembrie au fost intreruperi de curent electrctrice scurte zilnice de cel puțin 5 ori într-o zi, cu siguranță aceste caderi de tensiune vor continua pentru ca sunt zilnice. Cu siguranță releul nu face fata și e posibil sa fie în supra sarcina pentru ca sunt tot mai mulți consumatori de curent, comuna find în continua creștere, menționez ca nu este vreme rea, nu plouă, pur și simplu cade curentul și revine, într-o buna zi o sa ma trezesc ca mi se strica aparatura electronica din casa de la atatea caderi de tensiune.

  In urma verifcarilor nu au fost intreruperi planficate pe raza comunei Baciu. Mntionez ca aceste cazuri nu sunt in momentul de fata si nu au fost: accidente rutiere, căderi de vegetație pe liniile de transport energie electrică, acțiunea păsărilor și animalelor, factorilor meteorologici deosebiți (furtuni, descărcări atmosferice, grindină, ninsoare, chiciură, etc.).

  Mai mult ca sigur acesta e motivul defectarea instalațiilor din cauza uzurii sau a suprasarcinilor. Mulțumesc sper ca se vor lua masuri.

 • TIPARNITA PRODEXIM SRL

  Am sunat la cele doua numere de telefon care apar respectiv 0264-929 si 0800400929 crezand ca vom putea intra in legatura cu operatorii d-voastra care sa ne poata lamuri la problemele pe care le avem si am stat 15 minute la fiecare apel ca la sfarsit sa fie incheiat apelul fara sa ne raspunda cineva mi se pare bataie de joc.

  Stim si noi ca sediul din Cluj-Napoca este pe strada Taberei 20, fara sa ne raspunda o persoana care sa ne ajute sa ne lamurim problemele pe care le avem.

  De asemenea nu mi se pare normal ca proprietar sa nu fiu anuntat cand se vine la citire pentru a putea sa-mi identific cele doua contoare lucru pe care l-am cerut furnizorului iar acestia v-au sesizat cu rugamintea de a fi anuntati cand se vine la citire si pe care l-ati ignorat complet pentru ca nu s-a intamplat.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *