Acasă E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Gaz Cluj

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005.

Program Centrul Relații Clienți Cluj-Napoca, Strada Decebal nr. 93-95:

 • Luni, Marți, Miercuri: 08:00 - 16:00
 • Joi: 10:00 - 18:00

Serviciul Call Center E.ON

Serviciul Call Center E.ON este disponibil non-stop pentru operațiuni precum informații sold sau confirmare de plată preaviz, iar pentru a lua legătura cu un consultant este disponibil de luni până vineri între orele 8-20.

număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie

număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie

Referințe recente


Date de contact și localizare

Strada Decebal, nr. 93-95, Cluj-Napoca

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca 35 recenzii

Scrie o recenzie
1.3
35 recenzii
 • Alexandra Sabau

  Efectiv inebunesc le telefon in timp ce robotii Eon ma agreseaza mental … intre timp nici un operator nu preia apelul … a trecut jumatate de ora … macar lasati melodia aia naibii sa cante … imi vine sa-mi dau foc acum dar din pacate nu am gaz …

 • tanasa manuiela

  NU am primit factura si nu am primit factura pe email am facut contracte in luna decembrie 29.12 2021

 • Vastag Gheorghe

  Sunteți niște catastrofe, nu meritați să aveți nici un client, ca și calificativ și 0 este prea mult pentru voi!

 • Teresa

  Mi s-a trimis o factură enormă pentru un apartament nefolosit, cu consum zero. Nu reușim să vă contactăm. Nu este acceptabil așa ceva.

 • Baba

  Nu raspundeti niciodata la telefon. DE CE?

 • Ale

  La numerele de telefon pentru “relatii cu clientii”, raspunde un robot inutil care repeta ca o moara stricata niste lucruri inutile. Unde-s operatorii umani care sa iti rapunda cand ai probleme de rezolvat? Primesti “Notificari de plata cu intarziere” in conditiile in care pana atunci nu ai primit deloc respectiva factura, iar in contul personal nu figurezi cu restanta.

 • George Irimias

  Tot ce apare postat este 100% ADEVARAT. SE NUMESTE NESIMTIRE! Am fost la sediul de pe Decebal acum 2 luni si am cerut explicatii. Nimeni nu a avut raspuns pentru cele doua facturi din aceeasi luna. Astept de atunci un raspuns oficial, in afara celui dat de Ioana.

 • Camelia

  Am sunat de N ori și mi a vorbit robotul. Consultanții unde sunt, cum facem să luăm legătura cu ei? Ce ați schimbat ați făcut prost. In loc sa evoluați ați dat 10 pași înapoi. Sunteți praf!

 • Resteu Anca Laura

  Foarte incantata

 • Alexandru-Marian Stancioiu

  Sunt groaznici:
  – softul lor de contractare automata e praf: la DOUA LUNI dupa ce am incarcat o gramada de documente, si am primit email-uri de confirmare, inca nu am primit contract si factura pentru unul din locurile de consum;
  – softul lor de bot-chat e stupid: desi sunt logat in contul meu E-ON Myline, “Ioana” imi tot spune ca ea vede ca nu sunt logat :))
  – am incercat sa-i contactez telefonic… Am asteptat 57 de minute (pana si muzica de “On hold” e proasta) si am vorbit 3 minute cu o operatoare. Binenteles ca biata fatuca nu avea cu ce sa ma ajute, dar a zis ca o sa inregistreze o reclamatie. Raspunsul standard! Inutil sa precizez ca reclamatia mea e fara urmari, adica nu s-a rezolvat nimic.
  – despre vizita intr-un birou (pre-programata sau nu) nu poate fi vorba. Desi e-ON pare ca livreaza gaz si in regiunea de sud (Muntenia), pe harta lor se vede ca in aceasta regiune nu exista niciun birou fizic. Si chiar daca ar fi, din ceea ce citesc in alte recenzii – a dnei Daniela, de exemplu – serviciul de programare online nu functioneaza nici el.
  In concluzie: desi ai asteptari mari de la o mare companie nemteasca, constati cu stupoare si tristete ca sunt mai rai chiar decat ai nostri, “neaosi”. Dezamagitor!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *