Acasă Hotel Armenopolis

Hotel Armenopolis

hotel-armenopolis-exterior

Hotel Armenopolis

Amenajat intr-o casa armeneasca din anul 1762, Boutique Hotelul Armenopolis este situat in orasul baroc Gherla la doar 45 km de Cluj-Napoca si Aeroportul International Avram Iancu.

Armenopolis a pastrat spiritul baroc al casei, imbinand arhitectura din secolul XVIII cu dotarile ultramoderne ale bailor in cele 12 camere dintre care 4 duble si 8 single.

Micul dejun bogat si variat se serveste in livingul mobilat cu obiecte de colectie de la inceputurile anilor 1900.

Pentru cei care doresc sa deguste un vin de calitate, sau sa socializeze intr-un cadru intim si medieval, Armenopolis pune la dispozitie o crama neschimbata din anul 1762 cu o capacitate de 30 de locuri.

Filigoria din curtea proprietatii reprezinta un cadru ideal pentru cei care doresc sa-si bea cafeaua in racoarea diminetilor de vara, sau pentru cei care prefera un cadru rustic in care sa-si savureze deliciile pregatite pe gratarul pus la dispozitie de Armenopolis.

Amplasat in centrul orasului Gherla, Armenopolis poate fi un punct de plecare spre numeroasele obiective turistice din oras, sau vecinatatile lui.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Strada Mihai Viteazu Nr. 15, Gherla

Hotel Armenopolis o recenzie

Scrie o recenzie
5
o recenzie
  • Sebastian

    O locație excelentă pentru o escapadă de weekend la Gherla, în stil baroc și cu Spa inclus, departe de aglomerația din Cluj-Napoca.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *