Acasă Klain – Digital Marketing Agency

Klain – Digital Marketing Agency

logo klain

Klain – Digital Marketing Agency

Suntem agenția de digital marketing KLAIN și susținem companiile să genereze profit din prezența lor în mediul online, printr-un proces clar definit. Folosim instrumente de măsurare a rezultatelor obținute din acțiunile pe care le realizăm, pentru a ne asigura că ne atingem obiectivele propuse pentru fiecare proiect. Le oferim clienților noștri creșterea vizibilității brandului, campanii de marketing integrate, construite în baza unei strategii de comunicare și a unui audit de marketing inițial.

Suntem încântați când lucrăm cu manageri sau cu oameni de decizie care au experiență în business, își cunosc bine produsul sau serviciul și ceea ce-l face diferit în piață, dar mai ales cu cei care au o viziune clară pentru business-ul lor, bazată pe obiective măsurabile.

Din anul 2007, de când ne-am început activitatea și până în prezent, am fost implicați în proiecte de lead generation pentru firmele din România sau din afara țării pe zona de servicii și produse adresate segmentului B2B, cât și în zona celor de tehnologie (SAAS-uri, ERP-uri, outsourcing, etc). Am realizat strategia de marketing și am optimizat procese de comunicare online pentru proiecte pe servicii sau ecommerce pe zona de food, kids sau homedeco, adresate segmentului B2C.

Date de contact și localizare

Str. Dostoievski, Nr. 26-28, Clădirea B, Etaj 2, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

Klain – Digital Marketing Agency 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *