Acasă Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca este o instituție publică cu tradiție de peste 130 de ani în educarea copiilor cu dizabilități auditive și/sau asociate.

Îmbinând tradiția cu inovația, oferim servicii educative și terapeutice în cadrul departamentelor școlii: centrul pentru intervenție timpurie, grădiniță, învățământul primar, gimnazial și liceal.

Anual, aproximativ 200 de copii și elevi cu dizabilități auditive din mai multe județe ale țării beneficiază de: activități educative, activități de terapii specifice și de compensare (logopedie, dezvoltarea limbajului și a comunicării verbale, antrenament auditiv, audiologie educațională, educație psihomotrică, ritmică), terapii complexe și integrate, activități extrașcolare. În funcție de particularitățile dizabilității, abordarea educațională îmbină terapia auditiv-verbală, metoda verbo-tonală, limbajul mimico-gestual, limbajul dactil, labiolectura și comunicarea totală.

Activitățile desfășurate în cadrul instituției vin în întâmpinarea nevoilor educaționale, emoționale și sociale ale copiilor și elevilor în vederea unei cât mai rapide integrări sociale.


Date de contact și localizare

Calea Dorobanților 40, Cluj-Napoca

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *