Acasă netiTworks – Servicii integrate de infrastructură IT

netiTworks – Servicii integrate de infrastructură IT

1

netiTworks – Servicii integrate de infrastructură IT

Înființată în iunie 1997, S.C. Elektroweigl S.R.L a fost o firmă mixtă germană-română, având ca obiectiv inițial de activitate vânzarea și distribuția de produse și echipamente IT.

Începând cu 2005, S.C. Elektroweigl S.R.L își extinde activitatea adăugând în portofoliul companiei oferirea de servicii în domeniul IT&C, ajungând în topul firmelor locale.

Din 2012 devine netiTworks, având ca obiectiv oferirea de soluții IT integrate și menținerea poziției de top pe piața de IT din România.

Am ales să fim flexibili având ca argument experiența celor 24 ani de când oferim servicii IT clienților noștri, firme și companii din Cluj în special, dar și din localități precum Mureș, Zalău, Baia Mare sau București.

Cum nevoile diferă în funcție de specificul fiecărei activități, netiTworks este alcătuită din specialiști certificați în domeniul IT și propune o abordare particularizată, oferind soluții optime în scopul dezvoltării și eficientizării proceselor interne din cadrul companiei tale.

Dacă decizi să sa îți realizezi proiectul cu noi, pașii de urmat sunt simpli: analiza proiectului, realizarea devizului, implementarea și testarea soluției alese. Desigur, vei avea parte de ofertele noastre dedicate pentru soluții de securitate și mentenanța echipamentelor.

Date de contact și localizare

Strada Nichita Stănescu 10, Cluj-Napoca, Romania

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni
  08:30 - 17:00
 • Marți
  08:30 - 17:00
 • Miercuri
  08:30 - 17:00
 • Joi
  08:30 - 17:00
 • Vineri
  08:30 - 17:00
 • Sâmbătă Închis
 • Duminică Închis

netiTworks – Servicii integrate de infrastructură IT 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *