Acasă Pârtia de schi Mărișel – Ski & Bike Resort Mărisel

Pârtia de schi Mărișel – Ski & Bike Resort Mărisel

partie-schi-marisel-cluj

Pârtia de schi Mărișel – Ski & Bike Resort Mărisel

La doar 50 KM de Cluj-Napoca, trei pârtii cu grade diferite de dificultate, instalație telescaun de 4 persoane, două instalații de teleschi, instalație nocturnă, zăpadă artificială, parcare amenajată și iluminată de 500 locuri, stație încărcare mașini electrice.

​Cu o priveliște deosebită direct către lacul de acumulare Beliș Fântânele, dar și cu un peisaj ce-ți taie respirația către piscurile culmilor munților Apuseni, Pârtia Mărișel vă așteaptă pregătită de distracție la un ski sau snowboard de calitate.

1. Pârtia Albastră

Pârtia Albastră, având o lățime considerabilă, este ideală pentru începători și nu numai. Aceasta are o lungime totală de aprox. 2.000 m iar la finalul ei se poate urca cu telescaunul T3 de 4 locuri. Ca variantă mai scurtă puteți opta dupa aprox 750 m să luați teleschiul T1 cu 2 locuri. De reținut că la inceputul pârtiei roșii se poate opta pentru 450 m de partie albastră pentru  copii sau începători și care pot lua pentru urcare teleschiul T2 pentru o persoană.

2. Pârtia Roșie

Pârtia Roșie, cu o lungime totală de 1600 m este dedicată celor mai curajoși. Aceasta începe de la cota 1240 m și are o diferență de nivel de 325 m. Primii 450 m au o dificultate redusă cu opțiunea de a lua teleschiul T2 pentru urcare. Din acest punct ea devine mult mai înclinată, transformându-se într-o pârtie roșie autentică.

3. Pârtia Neagră

Pârtia Neagră, cu o lungime totală de 1400 m este dedicată celor avansați. Aceasta are un început lejer de 450 m comun cu pârtia roșie, după care se dă startul adrenalinei și intrați cu adevărat pe pârtia neagră. La final o să reveniți pe pârtia roșie pentru aproximativ 300 m la finalul căreia pornește telescaunul cu 4 locuri T3.

4. Pârtie de săniuș

Pârtia de săniuș este dedicată în mod special copiilor, dar nu am uitat și de adulții cu suflet de copil. Am creat acestă pârtie ca să oferim o forma de distracție în aer liber și celor care nu au curajul necesar de a schia

​Pentru a ajunge, există două rute: drumul județean DJ 107P Mărișel (Gilău-Someșul Rece-Mărișel), sau drumul județean DN 1R Beliș-Fântânele (Căpușu Mare-Beliș-Mărișel).


Date de contact și localizare

Marisel Ski Bike Resort, Mărișel, județul Cluj

Pârtia de schi Mărișel – Ski & Bike Resort Mărisel 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *