Acasă PMA Invest – producție publicitară

PMA Invest – producție publicitară

pma-productie-publicitara-cluj

PMA Invest – producție publicitară

Am inceput in 1998, ca firma cu capital exclusiv romanesc. Am evoluat odata cu domeniul in care lucram, ne-am dezvoltat de la an la an, am dobandit fler si experienta.

In prezent suntem una dintre cele mai complexe firme de productie publicitara din Transilvania, pe segmentul printului digital de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor.

Actualizam constant tehnologia pe care o folosim, astfel incat, combinata cu knowhow-ul specialistilor angajati, suntem in masura sa producem volum mare de printuri, de cea mai buna calitate.

Unitatea de producție se gaseste in zona industriala a orasului Cluj-Napoca, are o suprafata de 2700 mp iar capacitatea pentru printurile de mari dimensiuni este de 3000 mp/zi.

Ne concentram toata atentia si talentul pentru a va oferi ceea ce vi se potriveste, pornind de la conceptie grafica, text, imagine, imprimare, finisaje si montaj. Rasplata noastra este fiecare client multumit si fiecare nou client, care ne alege si investeste incredere in rezultatele noastre.

Date de contact și localizare

Strada Valea Seaca, Nr. 1 A, Bloc Hala 6, Cluj-Napoca

PMA Invest – producție publicitară 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *