Acasă RentAndDrive – Inchirieri auto Cluj – Masini de inchiriat Cluj

RentAndDrive – Inchirieri auto Cluj – Masini de inchiriat Cluj

reeeeeeeeeeeee-min

RentAndDrive – Inchirieri auto Cluj – Masini de inchiriat Cluj

RentAndDrive Cluj Napoca este o firma de inchirieri auto Cluj ce ofera masini de inchiriat Cluj la cele mai avantajoase prețuri.

Oferta noastra cuprinde servicii de inchirieri mașini Cluj cu sau fără șofer, cu livrare gratuita la Aeroportul International Cluj Napoca sau din alte locații.

De asemenea, vă oferim asistență telefonică 24 de ore din 24. Pentru a închiria ieftin mașina dorită, trebuie să respectați condițiile impuse, iar preturile pot fi negociabile în funcție de perioada pe care o alegeți.

Serviciile RentAndDrive rent a car Cluj presupun soluții flexibile gândite pentru fiecare client în parte, adică posibilități variate de închiriere mașini cu șofer sau pentru uz personal, închiriere mașini pe termen scurt sau pe termen lung, închiriere mașini pentru orice tip de eveniment. Știm ce este cu adevărat important și punem mare preț pe timpul şi siguranța ta!

Toate mașinile noastre sunt 100% sigure, testate și îngrijite cu atenție doar în service-uri autorizate, înainte de fiecare închiriere. Ele te așteaptă cu plinul făcut, asigurare RCA, CASCO, rovignetă.

Date de contact și localizare

Strada Fabricii, nr. 1, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

RentAndDrive – Inchirieri auto Cluj – Masini de inchiriat Cluj 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *