Acasă Compania DDD – Servicii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Compania DDD – Servicii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

34339959_1409078522554378_7226056925312450560_n

Compania DDD – Servicii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie

Misiunea noastră

Protejarea cetățenilor în mod responsabil prin furnizarea de servicii d.d.d. la cele mai înalte standarde de calitate europeană.

Astfel, folosim numai substanțe avizate de Comisia Națională pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Fiecare intervenție realizată, fie pentru clienți persoane fizice, persoane juridice sau instituții de stat, beneficiază de cele mai bune servicii pe care le putem oferi, la cele mai înalte standarde de calitate, rămânând astfel fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: la Compania DDD® luăm grija prin grijă.

Toate substanțele folosite de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Depunem tot efortul pentru protejarea ecosferei prin folosirea substanțelor ce conțin solvenți în mod responsabil și eficient și prin incinerarea corespunzătoare a tuturor recipientelor folosite în procedurile d.d.d.

De ce noi?

- ne asumăm promptitudinea reacției
- intervenim în cel mai scurt timp posibil
- nu mai târziu de 48 de ore conform garanției contractuale.

Echipele noastre de intervenție sunt pregătite să intervină 24/24. Tot ce trebuie să faceți este să solicitați o programare, printr-una dintre metodele de contact de mai jos.

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) - 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) - 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro

Adresa poștală: Aleea Taifunului, nr. 17, Sector 3, București

PROGRAMARE TELEFONICĂ
Luni-Vineri- 09:00 - 18:00

Servicii

Înainte de intervenție, primul lucru pe care îl facem este o inspecție completă în care detectăm orice problemă sau modificare de mediu și condițiile structurale ce stau la baza infestării.

Analizăm în detaliu specificul locației - spațiul, programul de funcționare, tipul de activitate, echipa și orice alt criteriu relevant pentru client.

În funcție de concluziile trase in urma analizei detaliate, creăm soluții personalizate, mulate pe specificul și nevoile fiecărui client în parte.

După ce facem planul de bătaie identificând cea mai bună soluție, trecem la partea noastră preferată: acțiunea. Echipa noastră specializată si cu expertiză în ceea ce privește orice tip de dăunător folosește întotdeauna produse certificate de Ministerul Sănătății și aparatură cu tehnologie de ultimă generație.

Pentru ca un lucru bine făcut să aibă rezultate pe termen lung, obiectivul nostru este ca orice intervenție ulterioară să aibă un scop preventiv și nu unul curativ. Astfel, pe parcursul inspecțiilor tehnice periodice, specialiștii noștri monitorizează toate posibilele activități ale dăunătorilor și caută condiții favorabile acestora, asigurându-se că proiectul de lucru este cel mai eficient.

DEZINSECTIA

Dezinsecţia (parte din servicii DDD) este acţiunea de eliminare a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole; alături de curățenie și dezinfecție, contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

Prestam servicii de dezinsectie penntru:
- Apartamente și asociații
- Instituții publice
- Birouri și spații HoReCa
- Magazine și centre comerciale
- Prelucrarea produselor alimentare
- Școli, grădinițe, spitale
- Spații exterioare

Dezinsecția poate fi realizată atât prin metode chimice cât și prin metode ecologice.

Dezinsecția chimică vs Dezinsectia Bio

Dezinsecția chimică se realizează cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceață rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceață caldă") cu ajutorul cărora se pulverizează substanța insecticidă.
Toate substanțele insecticide pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele de toxicitate III și IV. Asta înseamnă că după aplicare, odată uscate, NU DĂUNEAZĂ sub nici o formă vietăților cu sânge cald (oameni, animale de companie, etc).

Dezinsecția ecologică realizată de o firmă d.d.d. autorizată se poate executa cu substante bicoide avizate de Comisia de Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, pe baza de piretrine naturale - extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium)dar si cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această variantă nu dăunează sub nici o formă mediului.

Gestionarea profesională a dăunătorilor, la fel ca si in cazul serviciilor de deratizare, necesită o înțelegere aprofundată a acestora, a mediilor și a comportamentelor lor diferite, în special atunci când este posibil să producă daune sănătății umane și animale. Intervenția de dezinsecție profesională a unui operator autorizat/certificat conform CEN EN 16.636 privind dăunătorii se dorește a fi sustenabilă - adică să minimizeze riscurile pentru sănătatea umană, pentru organismele benefice și non țintă, și pentru mediu. Dimpotrivă, operatorii DDD si furnizorii de servicii de combatere a dăunătorilor care acționează fără cunoștințele, calificările sau instruirea necesară pot produce daune neintenționate.
O intervenție de dezinsecție a unui non-expert poate afecta în mod negativ sănătatea și siguranța atât a forței de muncă angajate în furnizarea serviciului, cât și a persoanelor care au căutat aceste servicii pentru a-și proteja casele, afacerile sau zonele învecinate. Măsurile sau intervențiile inadecvate efectuate în mod greșit pot dăuna grav mediului. Aceasta, desigur, dăunează credibilității profesionale a întregului sector de combatere a dăunătorilor.

Numai o abordare bazată pe principiile și practicile de Combatere integrată a dăunătorilor și respectarea deplină a tuturor regulamentelor aplicabile este cea mai bună garanție a unui rezultat eficient și profesional in prestarea serviciilor de dezinsecție.

Oferim GARANȚIE pentru toate serviciile de dezinsecţie prestate. În plus, toate produsele utilizate de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sănătății.

Periodicitatea serviciilor de dezinsecţie
Dezinsecția profilactică vs Dezinsecția curativă

Dezinsecția profilactică (de prevenire) are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. Este recomandat ca aceasta să fie facută la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.

Dezinsecția curativă (de eliminare) are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

Serviciile de dezinsectie sunt prestate numai de operatori autorizati/certificati in conformitate cu cerintele standardului CEPA. Certificarea CEN EN 16.636, pe care compania noastra o detine inca din anul 2018, presupune prestarea de servicii de dezinsectie respectand in primul rand mediul.

DEZINFECTIA

Dezinfecţia reprezintă întrebuinţarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente. Se folosesc agenţi fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimici. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile.

Prestam servicii de dezinfectie pentru:
- Apartamente și asociații
- Instituții publice
- Birouri și spații HoReCa
- Magazine și centre comerciale
- Prelucrarea produselor alimentare
- Școli, grădinițe, spitale
- Spații exterioare

Dezinfecția este o intervenție de contact care distruge toți virușii prezenți în spațiile tratate într-o perioadă de timp cuprinsă între 10 și 30 de minute, în funcție de tipul agentului patogen și de concentrația aplicabilă pentru fiecare tip de infestare în parte.
Specialiștii noștri vor alege împreună cu dumneavoastră varianta prin care se va realiza procedura de dezinfecție în funcție de natura spațiului, destinația acestuia și vectorul vizat.

Oferim GARANȚIE pentru serviciile prestate. În plus, toate produsele utilizate de Compania DDD®:

- sunt avizate de Ministerul Sănătății;
- au un spectru larg de acțiune asupra principalilor agenți patogeni;
- au acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă, sporicidă.

Compania DDD® efectuează dezinfecții profesionale prin două procedee:

Pulverizare - cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorele) sau pompelor de mare presiune (atomizoare), iar la aplicare se obține o singură picătură cu dimensiunea de 300 μ diametru;

Nebulizare (după caz, termonebulizarea) - cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) - generatoare de ceață rece, la aplicare se obțin 1000 picături de 30 μ diametru;

Dezinfecția se realizează ori de câte ori este nevoie neutralizând rapid agenții patogeni.

Conform legii DEZINFECȚIA trebuie realizată:

- în unitățile de alimentație publică: ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată pe lună;
- în celelalte segmente de activitate: ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Unitățile medicale au alt regim, decis, după caz, în funcție de destinația spațiului respectiv (sala de operație, salon de bolnavi, etc.) existând alte prevederi interne de combatere a factorilor infecțioși!

DERATIZAREA

Prestăm servicii de deratizare pentru:

- Apartamente și asociații
- Instituții publice
- Birouri și spații HoReCa
- Magazine și centre comerciale
- Prelucrarea produselor alimentare
- Școli, grădinițe, spitale
- Spații exterioare

Deratizarea chimică se realizează prin montarea stațiilor de intoxicare, parcurgând următorii pași:

- Evaluarea gradului de infestare se face pe baza urmelor lăsate: mâncare începută, găurile pe care dăunătorii le rod în pardoseală, pereți și eventuale cadavre.
- Gradul de infestare poate fi influențat de mai multe variabile, cum ar fi specificul locației (dacă există vegetație în exces sau nu) sau vecinătățile acesteia (dacă există surse de unde ar putea să vină rozătoarele- câmp, pădure, fabrici, etc).
- Transformarea mediului ȋntr-unul ostil dăunătorilor;
- Eliminarea surselor de hrană, a ascunzătorilor;
- Folosirea capcanelor și a altor dispozitive mecanice de eliminare;
- Selectarea raticidelor potrivite pentru dăunătorii identificați;
- Stațiile de intoxicare se dispun într-un sistem tip barieră pe perimetrul suprafeței care urmează a fi tratată, în jurul clădirilor cât și la căile de acces, după care se alimentează stațiile cu substanțe raticide.

În funcţie de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenţii de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomandă 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni.
O operațiune completă de deratizare se finalizează atunci când consumul de substanță raticidă din stațiile de intoxicare a încetat complet.

Deratizarea exterioară se realizează prin amplasarea substanței raticide în stații de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de închidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atât al oamenilor, cât și al animalelor de companie. Durata de exploatare a stațiilor de intoxicare este de maxim 5-7 ani, dacă nu sunt vandalizate.

Combatarea şerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Şerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanţe repelente în zonele unde doriţi să îi îndepărtaţi. În prima etapă se formează un cerc întrerupt (se aplică din 2 în 2 metri substanţă repelentă, astfel încât șerpii să poată părăsi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel încât şerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.

CÂND se realizează deratizarea?

Deratizarea se referă nu doar la intervenția pe moment (deratizare curativă), ci și la PREVENȚIE.

Obligativitatea acestei intervenții este operată prin lege și este recomandată consumatorilor economici ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la șase luni de zile.
Pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie făcută ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Compania DDD® vă pune la dispoziție cele mai noi metode, tehnologii și aparate de combatere a rozătoarelor. Garanția oferită de Compania DDD® pentru serviciile de deratizare este valabilă din momentul în care s-a constatat încetarea completă a consumului de substanță raticidă.

Categorii de acţiuni de combatere

Există patru categorii de acţiuni de combatere:
- combaterea unui individ
- combaterea focarelor
- combaterea periodicӑ
- deratizarea unei localitӑţi

Combaterea individualӑ se referӑ la apariţia unui rozӑtor ȋn casӑ, curte, birou sau garaj. De obicei, ȋn aceastӑ situaţie, combaterea se desfӑşoarӑ de cӑtre persoana fizicӑ (populaţie), prin diverse metode:
- amplasarea capcanelor mecanice, care are ca rezultat omorârea sau prinderea rozӑtorului
- amplasarea capcanelor adezive, care conduce la prinderea rozӑtorului
- amplasarea de momeli raticide.

Nu este permisӑ comercializarea cӑtre populaţie decât a momelilor raticide formulate ȋn acest scop (concentraţia ȋn substanţӑ activӑ anticoagulanta nu depӑşeşte 0,0025%), care au pe etichetӑ indicaţia utilizӑrii de cӑtre populaţie.
Din pӑcate, rezultatul unei astfel de acţiuni este limitat ȋn timp, pentru cӑ apariţia unui individ implicӑ, de obicei, existenţa unei colonii ȋn apropiere.

Combaterea focarelor. Focarul constӑ ȋn existenţa uneia sau mai multor familii de şobolani care ocupӑ o locaţie, un teritoriu.

Locaţii posibile:

- în și în jurul locuințelor rezidențiale și în alte spații de locuit;
- în încăperi destinate preparării, prelucrării sau depozitării produselor alimentare și a băuturilor;
- în magaziile goale, cale ale navelor, fabrici și silozuri; în depozitele de deșeuri;
- în medii umede/cu apă, cum ar fi canalizӑrile și zonele în care este prezentă apa reziduală;
- în fermele zootehnice (porci, păsări, bovine etc.).

Acţiunea de combatere se efectueazӑ de cӑtre utilizatorul profesional, angajat al unei societӑţi specializate de dezinsecție si deratizare ȋn activitӑţi de acest gen (Servicii DDD).

Capcanele cu momealӑ trebuie să fie plasate în condiții de siguranță și situate în zone care sunt inaccesibile pentru copii, animale de companie și alte animale nevizate.
Momelile raticide nu trebuie aplicate în zonele în care se aflӑ alimente/furaje, ustensile de gătit, suprafeţe de procesare a alimentelor, care pot intra în contact cu produsul sau pot fi contaminate de acesta.
Stațiile de intoxicare (capcanele) trebuie amplasate în imediata vecinătate a locurilor unde s-au observat activități ale rozătoarelor (de exemplu: trasee, locații de cuibărit, gӑuri, vizuini, etc.).

Unde este posibil, stațiile de momeală trebuie fixate de sol sau alte structuri. Stațiile de intoxicare trebuie să fie etichetate în mod clar pentru a arăta că acestea conțin rodenticide și că nu trebuie mutate sau deschise. Atunci când produsul este utilizat în zone publice, zonele tratate trebuie să fie marcate în timpul perioadei de tratament.

Staţiile de intoxicare trebuie verificate la 2-3 zile (pentru şoareci), respectiv 5-7 zile (pentru şobolani) de la ȋnceperea tratamentului şi cel puţin saptӑmânal ulterior, pentru a vedea dacӑ momeala este acceptatӑ, dacӑ staţiile sunt intacte şi pentru a elimina cadavrele. Se completeazӑ cu momealӑ când este necesar.

Frecvența vizitelor la zona tratată ar trebui să fie la discreția utilizatorului profesional, în lumina anchetei efectuate la inceputul tratamentului (o evaluare la fața locului pentru a identifica speciile de rozătoare, locurile lor de activitate și pentru a determina cauza probabilă și amploarea infestării). Această frecvență trebuie să fie în concordanță cu recomandările de pe etichetӑ sau din prospectul produsului.

Dacă consumul de momeală este scăzut în raport cu infestarea estimatӑ, se ia în considerare reamplasarea stațiilor de momeală în alte locuri și posibilitatea de a schimba tipul de momealӑ. În cazul în care, după o perioadă de tratament de 35 de zile, momelile continuă să fie consumate și nu se observă scăderea activității rozătoarelor, se determină cauza probabilă.

În cazul în care au fost excluse alte elemente (de ex. sursa alternativӑ de hranӑ, la discreţie), este probabilӑ existenţa unor rozătoare rezistente, deci  se ia în considerare utilizarea unui rodenticid non-anticoagulant dacă este disponibil, sau un rodenticid anticoagulant mai puternic. La sfâşitul perioadei de tratament, se ȋndepӑrteazӑ resturile de produs.

Combaterea periodicӑ. Se referӑ la deratizarea unei suprafeţe delimitate (o localitate, un sector, o ȋntreprindere, un bloc), ȋn urma deciziei unei autoritӑţi (institutie publica, persoana juridica), pe perioadӑ de timp limitatӑ.

Aceastӑ acţiune de combatere este efectuatӑ de catre utilizatorul profesional, care prestează servicii profesionale de combatere a dăunătorilor. Acţiunea se considerӑ ȋncheiatӑ când se obţine reducerea infestӑrii cu 95%.

DEZINFECȚIA PRIN NEBULIZARE a birourilor, instituțiilor și a spațiilor aglomerate

Un instrument puternic în combaterea răspândirii infecției cu noul Coronavirus este igienizarea spațiilor aglomerate, care se poate realiza prin două proceduri autorizate și profesionale:

Dezinfecția prin nebulizare chimică umedă - este realizată numai cu substanțe avizate de Comisia de Biocide din Cadrul Ministerului Sănătății, produse pe bază de clor sau săruri cuaternare de amoniu. Procedura se realizează cu ajutorul unor aparate speciale denumite NEBULIZATOARE ULV (Ultra Low Volume) cu ajutorul cărora se pot dispersa substanțele dezinfectante în particule de ordinul micronilor 10-3, astfel încât utilizatorul profesionist se poate asigura că substanța dezinfectantă ajunge peste tot, realizându-se astfel dezinfecția profesională.
Un avantaj major al acestei proceduri este costul redus, însă trebuie luate în considerare timpul mai mare de repaus după intervenție (de până la 24 de ore), mirosul specific și umiditatea ridicată.

Dezinfecția Bio prin NEBULIZARE USCATA Nocolyse - este realizată cu un produs ce are ca formă de prezentare o variantă gata de utilizat, ce nu se diluează și se aplică cu ajutorul unui aparat special NEBULIZATOR NOCOSPRAY sau NOCOMAX pentru spatii cu înălțimi de peste 3m. Aceste aparate au particularitatea că dispersează substanța dezinfectantă extrem de fin, creându-se astfel efectul de ceață rece uscată folosind efectul Venturi. Sunt aparate ce se reglează automat, in funcție de cubajul încăperii, astfel încat, in fiecare spațiu tratat, se va aplica exact atâta substanță cat este nevoie pentru a obține efectul biocid. Substanța Nocolyse, este un dezinfectant de nivel înalt, are aviz la zi de la Comisia Naționala de Biocide din Cadrul Ministerului Sănătății, este și este destinată doar uzului profesional. Este un produs Bio.

Nebulizarea uscata - Cea mai sigura solutie de dezinfectie, in orice spatiu, impotriva COVID-19!

Prestarea serviciilor profesionale de dezinsectie prin nebulizare impotriva tantarilor, pe suprafetele exterioare ale proprietatilor, ajuta la reducerea semnificativa a numarului de insecte daunatoare, lucru ce duce la:
- reducerea discomfortului;
- reducerea riscului aparitiei encefalitelor virale (Encefalita West-Nile si encefalita Europei centrale)
- reducerea anxietatii;
- crearea unui mediu realxant pentru familie/colectiv.

Cel mai indicat este sa apelezi la profesionisti acreditati international, deoarece acestia au competente dobandite in colaborare cu asociatii internationale de profesionsiti din domeniul combaterii daunatorilor si sunt la zi cu ultimele metodologii, planuri integrate de combatere a daunatorilor!

Nu mai proteja tantarul prin nepasare. Este si asa "protejat" destul. Actioneaza pentru bunastarea ta, si implicit a celor din jurul tau!

10 motive pentru care să lucrați cu Compania DDD®

1.Servicii d.d.d. complete, la standarde naționale și europene;
2.Garanții contractuale respectate 100%; risc 0 de incidente;
3.Investiții constante în infrastructură și în specializarea echipei.
4.Folosim DOAR echipe compuse din personal calificat, cu cunoștințe temeinice în domeniu d.d.d.,  adaptate numeric intervențiilor care urmează a fi efectuate;
5.Tehnologie de ultimă generație;
6.Materii prime de calitate, cu remanență crescută a substanțelor active, prin parteneriatele cu liderii mondiali din domeniu;
7.Intervenții de șoc executate în perfectă siguranță, fără reacții sau consecințe adverse și un control mai eficient al dăunătorilor;
8.Program flexibil - 24h/24 - executarea intervențiilor în funcție de programul clientului;
9.Oferim Garanție 300% clienților noștri
10.Call center & platformă online.

TARIFE: companiaddd.ro/informatii/tarife/

GARANTIE: companiaddd.ro/informatii/garantii/

Date de contact și localizare

Strada Pajiștei 49, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

Compania DDD – Servicii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *