Acasă Servicii medicale la domiciliu prin Telios Care

Servicii medicale la domiciliu prin Telios Care

Home Visits Banner OK – CJ

Servicii medicale la domiciliu prin Telios Care

Telios Care aduce inovația din domeniul sănătății și al tehnologiei medicale mai aproape de pacienți. Noul serviciu de ”Vizite la Domiciliu”, disponibil în Cluj-Napoca, oferă asistență medicală de înaltă calitate în confortul casei.

În timpul vizitei la domiciliu, asistentul medical Telios Care folosește dispozitive care examinează, înregistrează și transmit datele medicale ale pacientului,  direct către medic, care realizează interpretarea acestora, în timp real sau cu programare, în vederea consultației de specialitate. Se măsoară date legate de: temperatură, saturație de oxigen, ritm și frecvență cardiacă (transmitere EKG în timp real), auscultația plămânilor / cardiacă / abdominală, examinarea dermatologică / a cavității bucale / a urechilor.

Noul serviciu este rezultatul angajamentului Telios Care de a ține pasul cu nevoile pacienților și de a face accesul la asistență medicală cât mai facil și mai convenabil tuturor.

Avantajele serviciului de vizite la domiciliu:

  1. Confort și comoditate

Pacienții pot beneficia de îngrijire medicală de înaltă calitate fără a părăsi confortul propriei locuințe, fără să aștepte pe holuri sau la cozi. Aceasta este soluția ideală pentru cei cu mobilitate redusă sau pentru cei care au nevoie de atenție medicală personalizată, într-un mediu familiar.

  1. Asistență medicală dedicată

Cei care aleg acest serviciu au la dispoziție o gamă completă de proceduri și servicii de îngrijire medicală, care includ: administrarea de tratament prin perfuzii, injecții, pansamente, îngrijirea leziunilor sau a escarelor, recoltarea de probe pentru analize medicale de sânge sau exudate.

  1. Consultații medicale de specialitate

Procedurile și serviciile de asistență medicală sunt completate de consultațiile medicale, realizate utilizând avantajele tehnologiei. Prin intermediul dispozitivelor medicale inteligente, asistentul medical transmite (sincron sau asincron) datele pacientului către medicul specialist. Acest proces facilitează stabilirea unui diagnostic și a măsurilor terapeutice de la distanță, iar eliberarea tratamentului este asigurată prin intermediul  prescripțiilor medicale digitale. Prescripțiile sunt trimise către farmacie prin email , iar pacientul este anunțat  atunci când produsele sunt  gata de ridicat. .

  1. Costuri reduse, prin pachete personalizate

Promisiunea Telios Care este de a reduce costurile actului medical la domiciliu, astfel încât să devină accesibil tuturor.

Programări și informații, pe site: telios.care/home-visits.


Servicii medicale la domiciliu prin Telios Care 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *