Acasă Viasis – Servicii de sănătate la domiciliu

Viasis – Servicii de sănătate la domiciliu

Copie a fișierului Social Media Profile

Viasis – Servicii de sănătate la domiciliu

Viasis este o echipă de profesioniști în sănătate din Cluj-Napoca, care oferă servicii de asistență medicală la domiciliu, psihologie la domiciliu și dispozitive medicale. Cu un accent deosebit pe accesibilitate și calitate, Viasis se asigură că fiecare pacient primește îngrijirea necesară, fie că este vorba despre administrarea de medicamente, scoaterea de fire postoperator sau evaluare psihologică acasă.

Serviciile se pot accesa prin programarea directă din platforma online sau clasic, prin contact telefonic sau e-mail, astfel îngrijirea medicală la domiciliu este mai accesibilă ca oricând, într-un mod convenabil pentru toți cei interesați. Echipa Viasis se angajează să ofere o gamă completă de servicii, de la proceduri de asistență medicală până la consultație psihologică la domiciliu, fără a face distincție în funcție de condiția medicală a clientului.

Cu o atenție deosebită acordată valorilor fundamentale ale Viasis - accesibilitate, grija față de client și profesionalism - serviciile de sănătate la domiciliu sunt conforme cu cele mai înalte standarde medicale, oferindu-le clienților îngrijirea de care au nevoie, într-un mod empatic și responsabil.

Serviciul de Asistență Medicală la Domiciliu

,,Noi, la Viasis, suntem ferm convinși că accesibilitatea la sănătate și asistența medicală ar trebui să fie un drept al tuturor. Adesea, aceste servicii sunt disponibile doar în cadrul spitalelor sau clinicilor private, fiind necesară deplasarea pentru a beneficia de îngrijirea necesară.”

Pentru a oferi o alternativă confortabilă și promptă, Viasis vă prezintă serviciile de asistență medicală la domiciliu, în Cluj-Napoca, caracterizate de profesionalism, eficiență și compasiune. Membrii echipei sunt specializați în diverse proceduri medicale, inclusiv administrarea de medicație, injecții, perfuzii, tratamentul escarelor și îngrijirea plăgilor.

În plus, Viasis oferă un sprijin continuu în gestionarea tratamentului și a problemelor de sănătate, prin discuții deschise, recomandări personalizate și monitorizare a parametrilor fiziologici.

Iată o listă exemplificativă a serviciilor noastre și a tarifelor asociate:

Toate materialele necesare procedurilor sunt incluse în prețul manoperelor.

Perfuzie (medicamente / hidratare / cu vitamine): 100 - 210 RON

Injecții la domiciliu (intravenoasă, intramusculară, subcutanată):  60 RON

Schimbare pansament: 100 RON

Clismă: 100 RON

Îngrijirea escarelor: 90 - 250 RON

Schimbarea sondei urinare: 110 RON

Acestea sunt doar câteva dintre procedurile de asistență oferite, iar tarifele Viasis sunt transparente și accesibile, deoarece sănătatea celor care au nevoie de aceste proceduri este prioritară. Astfel, serviciile Viasis de sănătate la domiciliu sunt concepute pentru a vă aduce îngrijirea de care aveți nevoie, direct la ușa dumneavoastră.

Psihologie la Domiciliu

Prin serviciile de psihologie la domiciliu, Viasis vă dă posibilitatea de a înțelege mai bine propriile gânduri, emoții și comportamente și vă oferă instrumentele necesare pentru schimbări benefice. Psihologii clinicieni vă pot ajuta în gestionarea stresului, suferinței, singurătății și a altor dificultăți, oferindu-vă posibilitatea de a avea o viață mai împlinită și de a trăi o stare generală de bine și de echilibru. 

Indiferent dacă este nevoie de o singură întâlnire de verificare rapidă a sănătății mintale sau de un program personalizat de terapie la domiciliu, cu o abordare mai profundă și detaliată, profesioniștii Viasis vă stau la dispoziție în întâmpinarea oricărei nevoi!

Spre exemplu, echipa de psihologi clinicieni vă oferă evaluare psihologică acasă, oriunde în Cluj-Napoca. Pe lângă aceasta, puteți beneficia și de un număr mai mare de ședințe de psihologie la domiciliu, în funcție de nevoile fiecăruia.

Pentru cei care au nevoie de consultație psihologică la domiciliu în Cluj-Napoca în vederea obținerii pensiei de boală sau handicap, echipa Viasis este pregătită pentru întocmirea de rapoarte clinice de psihodiagnostic (cu timbru de la Colegiul Psihologilor), care să poată fi atașate la dosarul de obținere a pensiei.

Indiferent de locație sau de necesități, specialiștii Viasis în evaluări clinice și terapie la domiciliu sunt aici să vă susțină sănătatea mintală și calitatea vieții!

Prețurile pentru psihologie clinică la domiciliu, în Cluj-Napoca, sunt următoarele:

Ședință Individuală: 150 RON

2+ Ședințe Individuale :130 RON / ședință

Evaluare pentru Comisia de Boală și Handicap (Adulți): 250-300 RON

Dispozitive Medicale la Domiciliu

Pe lângă serviciile de asistenta medicala la domiciliu, Viasis pune la dispoziție și dispozitive medicale necesare dumneavoastră și celor dragi:

Cârjă de cot: 5 RON / săptămână

Cârjă subaxilară: 7 RON / săptămână

Baston: 5 RON / săptămână

Cadru: 13 RON / săptămână

Saltea antiescare: 20 RON / săptămână

Cărucior / Scaun cu rotile: 30 RON / săptămână

Pat de spital (medical) electric multifuncțional: 50 RON / săptămână

Pat de spital (medical) electric multifuncțional + Saltea de uz medical: 65 RON / săptămână

Unul din principiile de bază ale Viasis este faptul că toți oamenii aflați în dificultate ar trebui să beneficieze de ajutor medical uman și călduros atunci când au nevoie. Astfel, echipa de specialiști dorește să ofere un sprijin persoanelor din categorii defavorizate prin punerea la dispoziție a trei opțiuni de donații:

 • redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit pentru persoane fizice,
 • 20% din impozitul pe profit / venit pentru persoane juridice sau
 • varianta de a sponsoriza cu orice sumă dorită eforturile profesioniștilor Viasis. 

Amprenta Viasis

În mijlocul agitației orașului Cluj-Napoca, o echipă dedicată lucrează din greu pentru a aduce asistența medicala și îngrijirea la domiciliu în confortul căminului dumneavoastră. Așa cum fiecare poveste are un început, Viasis își începe călătoria oferind un serviciu care merge dincolo de o simplă recoltare de analize, vaccinare la domiciliu, montarea sondei urinare sau de restul procedurilor standard de îngrijire din domeniul sănătății.

Echipa Viasis înțelege că, în lumea asistenței medicale la domiciliu, fiecare detaliu contează. Așa că, în loc să se limiteze la urmarea normele standardizate, ei aleg să creeze o abordare personalizată, punând grija față de oameni și pasiunea pentru sănătate pe un piedestal. Când vine vorba de îngrijirea dumneavoastră, ei nu sunt doar intermediari - sunt parte integrantă a echipei care vă ajută să vă recăpătați starea de bine.

Și cum tehnologia ne conectează în moduri neașteptate, Viasis aduce întreaga experiență la vârful degetelor dumneavoastră. Prin intermediul platformei lor digitale - viasis.ro, puteți stabili programări, obține informații sau să vă exprimați nevoile și preocupările, totul la doar câteva clicuri distanță.

Dar, pentru cei care preferă o abordare mai tradițională, Viasis este la fel de accesibil și prin metodele clasice de comunicare. Cu o echipă tânără, entuziastă și competentă, ei sunt mereu acolo pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie, fără să faceți niciun compromis în ceea ce privește calitatea sau confortul.

Viasis Cluj-Napoca este aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de o viață sănătoasă și echilibrată, chiar la dumneavoastră acasă!

Referințe recente

Date de contact și localizare

Strada Romul Ladea nr. 83-85, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni
  08:00 - 18:00
 • Marți
  08:00 - 18:00
 • Miercuri
  08:00 - 18:00
 • Joi
  08:00 - 18:00
 • Vineri
  08:00 - 18:00
 • Sâmbătă
  08:00 - 18:00
 • Duminică
  08:00 - 18:00

Viasis – Servicii de sănătate la domiciliu o recenzie

Scrie o recenzie
5
o recenzie
 • Mihaela

  Au avut grijă exemplară de mătușa mea, recomand!! Sunt foarte profesioniști și m-am înțeles bine cu ei pe toată durata colaborării! Nota 10

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *