Acasă Spitalul Clinic CFR Cluj

Spitalul Clinic CFR Cluj

spitalul-cfr-cluj

Spitalul Clinic CFR Cluj

Spitalul Clinic CFR Cluj-Napoca este o unitate spitalicească emblematică atât prin istoricul său, cât şi prin adrele medicale de excepţie, prin diversitatea şi gradul ridicat de reuşită a tratamentelor şi investigaţiilor efectuate, prin adresabilitatea în creştere.

PROGRAMARI: spitalulcliniccfcluj.ro/programari.html


Date de contact și localizare

Spitalul Clinic CFR Cluj 2 recenzii

Scrie o recenzie
3
2 recenzii
  • Ionut

    Nu se poate numi spital, este un lagar, o mizerie de neimaginat, nu se respecta nici o norma de igiena, medicul chirurg Simon Ioan este un spagar care nu ofera nici un fel de explicatii pacientilor, daca ajungi pe mana lui sansele de a mai iesi intreg sau in viata sunt foarte mici. Asta iti ofera Statul dupa ce platesti taxe toata viata, doctorii incompetenți si spagarii care te trateaza cu indiferenta, asteptand doar sa mori. Din pacate a trebuit sa vad asta cu ochii mei, nu credeam ca exista asa ceva.

  • Pop

    La spitalul clinic CF, la sectia ORL, tata a fost extraordinar de bine tratat, atat din punct de vedere medical, cat si din punct de vedere uman. Medicii de acolo au demonstrat din prima clipa ca le pasa si asa au continuat pe tot parcurcul sederii in spital. Le multumesc tuturor medicilor, in special dnei doctor Veronica Trombitas, asistentelor, cat si intregului personal! Le doresc multa sanatate! Nota 10 si pentru conditiile din spital (curatenie, mancare etc).

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *