Acasă Sun Leader – Pergole retractabile

Sun Leader – Pergole retractabile

Sun Leader, Pergole retractabile pentru amenajari terase acasa

Sun Leader – Pergole retractabile

Sun Leader - Pergole retractabile îți oferă sprijin în proiectarea, livrarea și instalarea tuturor soluțiilor moderne de amenajare pentru terasa, spațiul de locuit în aer liber sau restaurantul tău.

Datorită echipei noastre poți proteja terasa cu o pergolă retractabilă motorizată din aluminiu, cu membrană din material PVC sau lamele reglabile; cu sisteme de închideri cu sticlă glisantă, manuale sau electrice; sisteme de umbrire, decking, mobilier de terasă, aparate de încălzire cu infraroșu, sisteme de purificare aer și ventilație smart.

La noi vei avea satisfacția unor produse de calitate, servicii personalizate, livrare și instalare gratuită, întreținere și o garanție de 30 de ani pentru o gamă variată de pergole.

În doar câțiva pași vei fi protejat/ă, în siguranță și relaxat/ă pe spațiul de locuit în aer liber și vei putea oferi familiei și oaspeților tăi confortul pe care îl merită.

De asemenea, vei putea construi o terasă de vară și una de iarnă în același loc și cu aceleași produse adaptabile, acasă sau la restaurantul / pub-ul / hotelul / centrul de evenimente pe care îl administrezi!

Construiește o terasă All Seasons confortabilă și elegantă, alături de Sun Leader!

Date de contact și localizare

Strada Institutului 10, Brașov

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

Sun Leader – Pergole retractabile 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *